Nattlampor och White Noise WHISBEAR

Whisbear - Humming kanin med gråtsensor, grå

Finns inte i lager

Pris: 89,99 8999

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

En mjuk sötma, en bullerkaninen, The Humming Bunny hjälper ett barn att somna med hjälp av ett rosa ljud. Buller i kaninen gråtsensor som gör att enheten kan upptäcka barnets gråt, vokalisering och rörelse och starta om ljudet.
En enhet inuti leksaken producerar det rosa bruset, som påminner barnet om de vänliga ljud de hörde i livmodern. Det rosa ljudet är det mest effektiva och säkraste för ditt barn. Enheten är säkert och säkert installerad inuti leksaken.

Humming Bunny är gjord av mjukt material av högsta kvalitet som har testats noggrant i leksakstestlaboratorier. De mönstrade textilierna som gör kaninens långa öron har designats för varumärket Whisbear. Vi dekorerade ett ben med ett utsmyckat, gyllene broderi i form av hjärta, med Whisbear-logotyp. Tack vare magneterna som säkert sys i tassarna kan leksaken fästas i de flesta sängar eller i barnvagnens bar.

Hur fungerar CRYsensor?
CRYsensor-funktionen, eller "gråtdetektor", är en smart lösning som vi utformade och tänkte på spädbarn som plötsligt vaknade på natten. När leksaken känner igen barnets gråt reagerar den automatiskt genom att producera lugnande rosa ljud. Efter 40 minuters shushing minskar Bunny försiktigt ljudvolymen och växlar till standby-läge. Om barnet börjar gråta igen, upptäcker leksaken det automatiskt och slås på de närmaste 20 minuterna. Du kan slå på och stänga av enheten manuellt. Enheten kan manövreras med bara en knapp. Det rosa bruset filtrerar bort miljöbuller och dess volym kan justeras manuellt.
  • Säkerhetsgaranti
  • Labtest

Lätt att rengöra: Tvätta endast efter att du har tagit bort den rosa brusenheten.

Enheten kräver 3 AAA-batterier för att fungera. För säkerhetsåtgärder ingår inte batterierna.

Mått:
Humming Bunny med CRYsensor 33x13x16 cm
Rosa ljudanordning: 7 × 2,3 cm
Förpackning: bredd 35 cm; höjd 13 cm; djup 23 cm