LILLE KANIN

Sortera:
 • Lille Kanin baby- / badolja är en fuktgivande olja. Lille Kanin baby- / badolja är en fuktgivande olja.

  Lille Kanin - återfuktande babyolja / badolja

  11,50 €

  Tillfälligt slut

 • Lille Kanin milda schampo skumar försiktigt och kan användas på både hud och hår. Lämplig för hela familjen. Lille Kanin milda schampo skumar försiktigt och kan användas på både hud och hår. Lämplig för hela familjen.

  Lille Kanin - skummande milt schampo för hud och hår

  11,50 €

 • Lille Kanin Diaper-Changing Cream blötskiftande kräm håller huden torr under blöjan genom att absorbera blöjans fukt. Samtidigt skyddar den och tar hand om huden. Lille Kanin Diaper-Changing Cream blötskiftande kräm håller huden torr under blöjan genom att absorbera blöjans fukt. Samtidigt skyddar den och tar hand om huden.

  Lille Kanin Diaper-Changing Cream förhindrar blöjautslag

  11,50 €

  Tillfälligt slut

 • Lille Kanin Fat Cream är en tjock kräm med mycket oljor som förhindrar fukt från att avdunsta från huden och därmed förhindrar att huden torkar ut. Lille Kanin Fat Cream är en tjock kräm med mycket oljor som förhindrar fukt från att avdunsta från huden och därmed förhindrar att huden torkar ut.

  Lille Kanin Fat Cream tjock kräm för torr babyhud

  11,50 €

  Tillfälligt slut

 • Lille Kanin Lotion är en lätt kräm speciellt för spädbarn och barn. Lille Kanin Lotion är en lätt kräm speciellt för spädbarn och barn.

  Lille Kanin Lotion ljuskräm för barnets hud

  11,50 €

 • Lille Kanin SOS Balm är en fuktgivande och lugnande balsam som skyddar huden och återställer irriterad hud bättre. Balm är också mycket lämplig för en ammande mammas bröstvårtor. Lille Kanin SOS Balm är en fuktgivande och lugnande balsam som skyddar huden och återställer irriterad hud bättre. Balm är också mycket lämplig för en ammande mammas bröstvårtor.

  Lille Kanin SOS Balm återfuktande och lugnande balsam för barnets hud

  11,50 €