Baby-hudvård LILLE KANIN

Lille Kanin - tuggleksak av naturgummi

Finns på lager

Pris: 24,90 2490
kvantitet: st
En söt kanintuggleksak för din bebis - du kan dra gasväven mellan kaninens baktassar, som barnet kan ta tag i ännu lättare - en liten detalj som gör denna tuggleksak ännu mer bedårande!
Lille Kanin - tuggleksak av naturgummi

När ditt barns första tänder börjar brista och tandköttet kliar, är denna mjuka tuggleksak det perfekta hjälpmedlet. Tillverkad av 100 % naturgummi, denna tuggleksak är säker och skonsam mot barnets känsliga tandkött. Det ger inte bara lindring från klåda utan är också ett miljövänligt alternativ.

Leksaken i form av en liten kanin är designad speciellt för ditt barn. Dess öron och svans är perfekta för att tugga, och det är precis rätt storlek för barnets små händer. När barnet tuggar och tar tag i det utvecklar det samtidigt sina munmuskler och finmotorik.

Dessutom är vår tuggleksak handgjord och är 100% naturgummi som kommer från Hevea-trädet. Du kan inte oroa dig, eftersom den är PVC-fri och uppfyller kraven i den europeiska säkerhetsstandarden EN 71, så din babys säkerhet är garanterad. Rengör tuggleksaken lätt med ett milt naturligt rengöringsmedel, till exempel Lille Kanin Bath & Shampoo-produkten, och en fuktig trasa.

Lille Kanins naturliga gummisensor tuggleksak är den perfekta presenten till babyshower, födelsedagar eller som fyllning för en blöjtårta. Och här är ett annat tips: Du kan dra en trasa eller gasväv mellan kaninens baktassar, som barnet kan ta tag i ännu lättare – en liten detalj som gör denna tuggleksak ännu mer bedårande!