Menskopp

Caya® - pessar

Finns på lager

Pris: 52,90 5290
kvantitet: st
Helt hormonfritt preventivmedel. Caya Pessary är ett pålitligt preventivmedel för kvinnor som vill använda naturligt preventivmedel. Caya pessary förhindrar att spermier kommer in i livmodern. Den Caya Pessar designade gränsen är utformad för att passa kvinnans anatomi, vilket gör den bekväm och diskret.

Osta myös

  • Caya®-gel

    Caya®-gel

    18,90 €

Den formade Caya ® Pessary förhindrar naturligt att spermier kommer in i livmodern. Pessary är lätt att använda, diskret och hormonfritt, helt säkert att använda. Hormonalism säkerställer att pessar inte orsakar biverkningar till skillnad från många hormonella preventivmedel, inte heller påverkar den sexuell lust. Cayan ® -formad pessary är utformad för att passa kvinnans anatomi och är väl på plats. Pessar är tunn, vilket gör det inte känt under samlag.

Hur används Caya Pessary?

Placera pessar i slidan som en tampong. Pessary täcker helt livmodern och förhindrar att spermier kommer in i livmodern under och efter samlag. Caya Pessary är perfekt för kvinnor som inte kan eller inte vill använda hormonellt preventivmedel, amma eller är allergiska mot latex.

Hur pålitlig Caya Pessary är?

Caya pessary har tre gånger tillförlitligheten för att förhindra spermier. Pessars egen silikonfilm täcker hela livmodern och förhindrar att spermier rör sig. Caya-gelén innehållande cellulosa bildar en ytterligare barriär mot livmoderhalsen. Gaya gelens sammansättning är väldigt sur (hk 3.8), vilket gör spermierna immobila. Kombinationen av gaya pessary och gel är en mycket pålitlig preventivmetod.

Caya pessary är tillgänglig igen i två år.