Urininkontinensbehandling och smärtlindring

Kegel Toner - bäckenbotten tränare

Finns på lager

Pris: 109,90 10990
kvantitet: st
Kegel Toner bäckenbottentränare - hjälp med urininkontinens - en stor hjälp för att stärka bäckenbottenmusklerna efter förlossningen!
Hjälp med urininkontinens - en stor hjälp för att stärka bäckenbottenmusklerna efter förlossningen!

För att stärka bäckenbottenmusklerna och behandla stressinkontinens Kegel Toner är avsett för kvinnor som lider av stressinkontinens, det vill säga urininkontinens, till exempel vid hosta, skratt, nysningar, hoppning eller träning. Stressinkontinens är särskilt vanlig hos kvinnor som har fött barn.

Urininkontinens är inte en oundviklig följd av åldrande och bör inte anses vara normal även efter förlossningen. Det är fullt möjligt att behandla själva urininkontinensen istället för att ”behandla” dess symptom med olika skydd.

Med Kegel Toner är muskelgymmet i bäckenbotten mycket effektivt och enkelt. De flesta kvinnor märker en signifikant skillnad redan tre veckor. Och bäst av allt, enheten gör träningen för dig och du kan bara koppla av dig själv. Så du behöver inte dra ihop dina muskler själv, till skillnad från alla andra former av bäckenbottenträning.

Du kan använda Kegel Toner för att stärka bäckenbottenmusklerna, även om du inte lider av urininkontinens. Ett starkt bäckenbotten förhindrar urininkontinens och gör samlag trevligare.
  • en effektiv och säker behandlingsform
  • läkemedelsfri behandling utan biverkningar
  • säker och enkel att använda
  • kan eliminera behovet av kirurgisk behandling
  • kan öka sexuellt nöje
  • en behandlingsform som rekommenderas av sjukgymnaster
ANVÄNDNING AV APPARATET
Kegel Toner för aktivering av bäckenbotten är lätt att använda, effektivt och säkert. Enheten har två program: ett för behandling av stressinkontinens och det andra för att stärka bäckenbottenmusklerna. Enheten levereras med en vaginalelektrod från Liberty. Kegel Toner aktiverar bäckenbottenmusklerna med försiktig stimulering via vaginalelektroden och hjälper användaren att styra dessa muskler.

BEHANDLINGSPROGRAM
1. STRES - stressinkontinens
2. TONE - bibehåller tillståndet i bäckenbotten

INSTRUKTIONER FÖR ATT STÄRKA PELVISKA BASMUSKLERNA
När du använder Kegel Toner för att stärka bäckenbottenmusklerna bör STRES -programmet användas 20 minuter om dagen. Det rekommenderas att behandlingen fortsätter i 12 veckor, men många kvinnor får betydande resultat så tidigt som 3 till 4 veckor. Efter den aktuella behandlingsperioden bör TONE -programmet användas i 20 minuter en gång i veckan för att bibehålla tillståndet i bäckenbotten. Ibland är det också bra att ta vilodagar från träningen så att musklerna kan vila.

Paketet innehåller:
Kegel Toner - bäckenbottenbärare
1 x elektrodkabel
1 x Liberty vaginalelektrod
2 x 1,5 V AA -batterier
bruksanvisning på finska /engelska
förvaringspåse