CLEARBLUE CLEARBLUE

CLEARBLUE Digital ägglossningstest With DUAL HORMONE INDICATOR 20 st

Finns på lager

Pris: 59,90 5990 69,90 € 6990
kvantitet: st
Clearblue Digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator är det första och ENDA testet som vanligtvis identifierar fyra fertila dagar i varje cykel.


Identifierar normalt 4 eller fler fertila dagar.

Under varje cykel finns det bara ett fåtal dagar då en kvinna kan bli befruktad, så det är mycket viktigt att ha samlag under dessa dagar om du försöker bli gravid. Clearblue Digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator är det första och ENDA testet som vanligtvis identifierar fyra fertila dagar i varje cykel. Det spårar två viktiga fertilitetshormoner för att kunna identifiera dina dagar med hög OCH maximal fertilitet, så att du kan planera och få fler möjligheter att bli gravid.

Identifierar vanligtvis fyra fertila dagar

Genom att testet identifierar fler fertila dagar före ägglossningen än något annat test får du fler chanser att bli gravid och kan planera i förväg när du ska ha samlag med din partner.

Spårar två viktiga fertilitetshormoner

Det här ägglossningstestet spårar inte bara det luteiniserande hormonet, utan även östrogen, för att identifiera en längre fertil period.

Smart teknologi och tydliga digitala resultat

Med hjälp av den unika algoritmen anpassar testet sig till din individuella hormonprofil så att risken minskar att du ska missa dina fertila dagar. Den tydliga digitala displayen visar en Clearblue-smiley när den har identifierat de bästa dagarna för dig att bli gravid, så att du vet att din kropp är redo.

ÖVER 99 % RÄTTVISANDE

Över 99 % rättvisande när det gäller att upptäcka LH-ökningen

Det enda varumärket med återanvändbar avläsare

Om du har ägglossningsteststickor kvar efter att du har upptäckt din första LH-ökning kan du använda dem med samma hållare för teststicka för att identifiera dina fertila dagar under nästa cykel, om du inte redan är gravid.

Det fungerar annorlunda än andra ägglossningstester

Clearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator fungerar annorlunda än andra ägglossningstester eftersom det är utvecklat att registrera två hormoner, östrogen och LH.

När det upptäcker en höjning av din östrogennivå visar det hög fertilitet (blinkande smiley) och kommer att fortsätta att visa hög fertilitet under de kommande dagarna medan det håller utkik efter din LH-topp. När din LH-topp upptäcks visar testet maximal fertilitet (fast smiley).Förpackning innehåller: 20 st. Clearblue DIGITAL Dual ägglossningstest

Sårbarhet: 25 mIU/ml hCG

Tillverkare: Clearblue

OBS! inte avsändare nam - diskret leverans.