Lekmattor och mobiler

Pusselmatta - EEVAA Road 120 x180 cm - 6 stycken

Finns på lager

Pris: 99,90 9990
kvantitet: st
Den dubbelsidiga pusselmattan är inte bara en matta – den är också en plattform för äventyr och ett praktiskt dekorationselement som skapar glädje och ordning i barnrummet.
Den vackra och praktiska dubbelsidiga pusselmattan är som en magisk filt som bekvämt kombinerar lekglädje och ordning! Denna EVA-skummatta av högsta kvalitet är inte bara iögonfallande vacker, utan också säker för spelare i alla åldrar.

Säkerhetstestad och uppfyller europeiska säkerhetsstandarder, pusselmattan är vattentät, så den tål lätt lekens glädje och mindre skador. Det dubbelsidiga tryckmönstret öppnar dörren till fantasins värld och ger barnet dubbelt så många möjligheter till kreativ lek. De extra kantbitarna som följer med paketet kompletterar utseendet och ger en snygg mattlook till utrymmet. När lektiden är slut byggs en förvaringslåda för leksaker ihop från EEVA - bekvämt och snyggt! Du kan också skapa en charmig liten stuga av mattor, där din fantasi får flöda.

Skötselråd:
– Före första användningen, torka av med en fuktig och torr handduk
– Blötlägg inte i vatten eller tvätta i tvättmaskin
– Produkten är avsedd för inomhusbruk, undvik direkt solljus
– Undvik vassa föremål som husdjursnaglar och höga klackar och tunga föremål på mattan. De kan orsaka permanenta märken på ytan.
– Bäst tvättresultat får du genom att rengöra mattan med en handduk fuktad med milt tvålvatten. Undvik att använda alkoholbaserade rengöringsmedel, rengöringsmedel och skursvampar.

Bubblor, små färgvariationer och andra ojämnheter är möjliga och är inneboende i skumningsprocessen.
Mått: 120cm x 180cm x 1,4cm
Storlek/styck: 63cm x 63cm
Material: 100% EVA (återvinningsbar)
Åldersrekommendation: +10 månader