Affischer och utskrifter MRS MIGHETTO

Mrs Mighetto tillfälliga (Annie and friends)

Finns på lager

Pris: 10,00
kvantitet: st
Mrs Mighettons barn tillfälliga tatueringar med söta Miss Annie-bilder. Lätt och snabbt att sätta på.
TIDLIGARE TATTOOS ANNIE AND FRIENDS

... Fläkten av vingarna viskar i den annars ljudfria himlen ovanför det magnifika fågelpalatset. Dess invånare flyger in och ut, går om sin dagliga verksamhet. Landets lag fungerar som det alltid har, på kommandon av kvittring och fågelsång. I palatset sitter två drottningar som också är landets beslutsfattare, en kattuggla och en sparv, både extremt gammal och klok.

I fåglarnas land är du antingen född med vingar eller helt enkelt som en fågel. Invånarna bor i tornrum eller högt uppe i trädtopparna. Flyga är det enda sättet att komma runt. Individuella Minimighettos, födda utan vingar, belönas istället med förtrollade gåvor och ärver en hedervärd uppgift i fågelpalatset.

MISS ANNIE
... Att vara född utan vingar i fåglarlandet är svårt och det kan ta tid att upptäcka den gåva som har givits dig. Vid födseln fick Annie en stor örn som skulle skydda henne tills hennes talang utvecklades. Fram till den dag då två enorma fåglar sågs högt uppe i himlen, och det visade sig att fröken Annie kunde ändra form när som helst och bli den modigaste örnen som kungariket någonsin såg.


HUR MAN ANSÖKER:
1. Skala bort det klara plastskiktet.
2. Applicera tatueringen med nacken på din hud.
3. Skydda med en våt duk i 15 sekunder.
4. Skala av pappersbaksidan och voila!