Åkpåse Jollein

Jollein - fotpåse 0+, Boucle Biscuit

Finns på lager

Pris: 49,90 4990
kvantitet: st
En underbart lätt Jollein fotpåse av mjukt och fluffigt teddytyg. Det är en mycket praktisk lösning för att säkerställa din babys komfort och säkerhet i bilbarnstolen och vagnen.
En lättare fotpåse för bilbarnstolar, barnvagnar och barnvagnar

Den lätta fotsäcken har ingen stoppning. Den passar alltså bäst för vår-sommar-höstväder. Omslaget är av mjukt och fluffigt teddytyg.

En lätt fotpåse håller barnet varmt i bilbarnstolen och i vagnen. Tack vare fotpåsen behöver inte bebisen ständigt vara avklädd och klädd i ytterkläder, utan bebisen håller sig varm i väskans famn. Fotpåsen ger värme och mjukhet till bilbarnstolen samt till barnvagnar.

Fotpåsen har öppningar för 5-punkts säkerhetsbälten på baksidan. Den passar alla bilbarnstolar och barnvagnar. Bilföreningen rekommenderar också att man använder en fotpåse, då det är bättre att knyta barnet i säkerhetsbälten när tjocka ytterkläder inte är i vägen. När bilen värms upp kan framsidan av termopåsen öppnas helt eller bara öppnas. På en shoppingtur, öppna bara framsidan så att bebisen inte blir för varm. Med tryckknappar kan du få en luva från toppen av fotpåsen, du kan anpassa suffletten efter komfort och väderförhållanden.

Fotpåsen passar att använda höst, vinter och vår! Perfekt för svala finska sommarkvällar.

Dricks! Merinoullskläder är perfekta för insidan av väskan - sätt bara en mössa och byxor på bebisen och bebisen är redo att gå

Material: Utsidan är gjord av 100% polyester. Insidan är gjord av mjuk Jersey-bomull. Fodret är tillverkat av 100% polyesterfiberfyllning.
Mått: 42x82 cm
Tvättråd: Tvättas i 30 grader. Följ instruktionerna på tvättlappen.