Nattlampor och White Noise YOGASLEEP

Hushh White Noise-maskin för baby | Yogasleep

Finns på lager

Pris: 49,90 4990
kvantitet: st
En vitbrusmaskin Hushh är ett kraftfullt verktyg i din sömnrutin för spädbarn och hjälper barnet att somna snabbt och minimerar sömnstörningar från omvärlden. Det skapar ett konstant, lugnande ljud som hjälper till att lugna ditt barn att sova genom att härma ljudet från livmodern. Du kan ta ett bekant och tröstande sömnljud med dig vart du än går!
Hushh hjälper babyen somna - och hålla sig i sömn - var som helst.

En vitbrusmaskin är ett kraftfullt verktyg i din sömnrutin för spädbarn och hjälper barnet att somna snabbt och minimerar sömnstörningar från omvärlden. Det skapar ett konstant, lugnande ljud som hjälper till att lugna ditt barn att sova genom att härma ljudet från livmodern. När barnet sover, fungerar vitt brus hela natten eller nattetid för att dränka ut de slumpmässiga ljud som skulle ha stört deras dyrbara sömn.

Hushhs barnvänliga funktioner som ett mjukt LED-nattljus, flexibelt klipp och barnsäkra lås har gjort det till ett föräldraskap och ett populärt registerobjekt. Nu har vi med Hushh, vår bärbara vita vita brusmaskin, gjort vitt brus ännu mer bekvämt - så att du kan ta ett bekant och tröstande sömnljud med dig vart du än går!

EFFEKTIVT MASKER STÖD: Älskade av generationer sedan 1962 är Yogasleep av Marpac den pålitliga ledaren inom vita brusmaskiner och skapade vårt signaturljud - de lugnande omgivande ljuden från rusande luft. Det ljudet som har hjälpt miljoner att uppleva bättre sömn i generationer är nu tillgängligt i denna lätta och bärbara design för spädbarn. Hushh avbryter effektivt ljud som kan störa eller distrahera för förbättrad sömn och lugnande.

3 SOOTHING LJUD & NATTLJUS: Välj mellan starkt vitt brus, djupt vitt brus eller mjukt bränning, och ställ sedan in din volym - var som helst från viskande tyst till imponerande robust. Hushh låter dig ta kontroll över ljudmiljön, utmärkt maskera bakgrundsbrus och möjliggör bättre sömn och effektiv lugnande för barn och spädbarn. Ett mjukt gult LED-nattljus ger tillräckligt med ljus att se utan att orsaka vakenhet för förälder eller barn.

KOMPAKT & PORTABELL: Med bara 3,5 "i diameter och 3,8 ounce, passar Hushh enkelt i en blöjväska eller ryggsäck och kommer med en babysäker klämma för enkel fästning på en barnvagn, bilstol eller spjälsäng.

OBEHÅLLBAR KVALITET & GARANTI: Att sova tror. I över 50 år har Yogasleep by Marpac varit guldstandarden i vita brusmaskiner - läs recensioner och du får veta varför. Med stöd av ett års begränsad garanti och det alltid exceptionella Yogasleep-kundservicelöftet, står vi bakom varje produkt och erbjuder dig en 101-nattperiod för att testa det.

ENKEL ATT ANVÄNDA & BARN SÄKER: Glöm batterier och eluttag - Hushh kan arbeta hela natten på en enda laddning och levereras med bekväm USB-kabel för laddning. Det enkla gränssnittet är enkelt att använda och använda med en hand och Hushh erbjuder möjligheten att låsa vid önskad inställning och volym för att förhindra att yngre händer ändrar ljudet eller stänger av enheten.