Lekmattor och mobiler

Play & Go lekmatta/ leksaksväska, Stripes Pink

Finns på lager

Pris: 39,90 3990
kvantitet: st
Få ett leende i vardagen och njut av renlighet lekfullt med Play & Go! Play & Go lekmatta/leksaksförvaringsväska gör det roligt att förvara leksaker.
Möt leksakernas kaos med ett leende när du går in i Play & Go-lekmattans värld! Denna söta och praktiska leksaksförvaringsväska är svaret på alla problem med förvaring i hemmet och ger glädje och lätthet till vardagen för varje barnfamilj.

Öppna leksaksväskan och världen förvandlas omedelbart till ett lekparadis. På lekmattan kan barnet bygga legostäder, vila på strandsanden eller fördjupa sig i sällskap med söta mjukisleksaker. Play & Go erbjuder obegränsade möjligheter, och du kan komma på lika många användningsområden för det som det finns små spelare. I slutet av spelet är det bara att dra åt snören, så försvinner leksakerna magiskt in i mitten av lekmattan. Play & Go förvandlas till en snygg säck på ett ögonblick, som håller leksaker organiserade i väntan på nästa lekstund. Sluta snubbla över leksaker som ligger runt omkring - denna leksaksförvaringsväska tar hand om renlighet utan ansträngning.

Välj din favorit bland de underbara nyanserna och låt Play & Go-lekmattan ge en touch av glädje och färg till barnrummet eller vardagsrummet.

Play & Go lekmatta/leksaksförvaringsväska gör det roligt att förvara leksaker. Den är praktisk, söt och ger glädje för både föräldrar och barn. Få ett leende i vardagen och njut av renlighet lekfullt med Play & Go!

Diameter: 140 cm Material: högkvalitativ miljövänlig, standardiserad bomull (80%) och polyester (20%)

Tvättråd: maskintvätt i 30 grader, tips: om du vill att färgerna ska förbli ljusa, blötlägg produkten i vinäger före tvätt. Fungerar även till andra bomullsprodukter.