Babynest och sleep support COTTON & SWEETS

Nyfödd Maxi set, sage green

Finns på lager

Pris: 259,90 25990
kvantitet: st
Maxiset erbjuder barnet en perfekt start med ett mjukt sovbo, en mångsidig amningskudde för mamman, en vacker filt, en söt BIBS-napp och skonsamma borstar för barnets känsliga hud.

Detta är en beställningsprodukt vars leverans är 7-10 arbetsdagar.
Välkommen till världen, lilla! Finns det något bättre sätt att välkomna en baby än med detta förtjusande baby Maxi-set, fullt av mildhet och omsorg.

Din bebis sover sött i ett mjukt och mysigt sömnbo. Komforten och säkerheten i sovboet skapar den perfekta miljön för en vilsam sömn. Och när mamma behöver stöd och tröst när hon ammar, är den mångsidiga Croisant-sömn- och amningskudden här för att hjälpa. Den formar sig perfekt efter mammans kropp och ger det stöd som behövs för att göra amningen så trevlig som möjligt.

När den lille är inlindad i en varm och mjuk filt känner han sig trygg och älskad. Setets vackra filt är den perfekta följeslagaren för bebisens tupplurar och stunder tillsammans med familjen. Det ger en varm, mjuk atmosfär till barnrummet.

Och glöm inte den lilles första små tillbehör! Detta set innehåller en BIBS-napp, designad speciellt för nyfödda. Dess mjuka och naturliga form hjälper till att lugna barnet och ger din lilla komfort. Dessutom innehåller setet två borstar med olika hårdhet, som är perfekta för att vårda bebisens skonsamma hårbotten. Med dessa borstar kan du skonsamt vårda ditt barns hår och hårbotten, vilket säkerställer att han får den bästa möjliga starten i livet.

Babys Maxi-set är fullt av kärlek och omsorg i varje liten detalj. Det är också den perfekta presenten till en ny bebis och deras föräldrar för att hjälpa dem att starta denna nya och spännande resa på bästa möjliga sätt.

I paketet ingår: babysovbo med kantdekoration, Croisant relax/amningskudde, mjuk bambufilt 80 x 100 cm, babynapp 0-6 månader och två babyborstar av olika hårdhet.

Detta är en beställningsprodukt vars leverans är 7-10 arbetsdagar. Anmärkningsvärd! Detta är en beställningsprodukt, ingen bytes- eller returrätt.