Funktionella spel bObles

Mjuk bObles ankunge liten, Sand marmor

Finns på lager

Pris: 54,50 5450
kvantitet: st
bObles ankunge utmanar balanssinnet och skapar träningsglädje för barnet. En ny sorts lekredskap som stödjer barnets utveckling!

 
Mjuk bObles ankunge liten, Sand marmor

Många familjer vill ha bObles som present till sina barn - det här är en bra presentidé och en överraskning för barnfamiljer. En bra födelsedags- eller julklapp. Mobiltelefoner och spelautomater kan läggas åt sidan ett tag när bObles-spel startar. bObles är slitstarka och långvariga - hållbara från baby till skolåldern. Dessa kommer att hålla sig på modet länge.

Med bObles Ankungen kan barnet, i sin fantasi, svänga sig genom stora havsvågor eller surfa medan det balanserar på Ankungen stående eller på mage. Vänd upp och ner på Ankungen så har du en bro som barnet kan gå på eller landa på. Både balans och koordination utvecklas med ankungen.

Balansering stärker barnets mellankropp och fotleder och aktiverar de små musklerna i fotsulorna effektivt. Bra balans är en viktig färdighet i många sporter senare, så genom att leka med bObles får barnet bra färdigheter även för andra fritidsintressen!

Som legos - bygg din egen bana och spela. Materialet i trickmöblerna är flexibelt och bObles är lätta, så att barn enkelt kan stapla och flytta dem. Ytan på bObles är inte hal alls, så du kan trixa med eller utan strumpor!

Alla bObles möbler är gjorda av giftfritt och lättstädat EVA-skum.

Storlek: Höjd 18 cm, Längd 36 cm, Bredd 12 cm

Skötselråd:
  • Före användning, spraya bObles-möblerna våta överallt. Vattning stänger de små porerna på ytan och möblerna samlar inte damm
  • Använd ett neutralt allmänt tvättmedel för att rengöra bObles produkter
  • bObles produkter kan rengöras med en våtservett och eventuella fläckar lokalt med en starkare lösning
  • bObles produkter kan tvättas i vatten, t ex genom att borsta med en mjuk borste i duschen
  • Markmärken mm kan slipas bort med fint sandpapper. Återstoden ligger kvar på produktens yta och absorberar inte djupt