HealthyMe - Urinvägsinfektion test för kvinnor

Finns på lager

Pris: 12,50 1250
kvantitet: st

Filer

Healthy Me Urinvägsprov undersöker möjlig inflammation. Du ser resultaten direkt med dig.
Hemtest för urinvägsinfektion - Noggrann och pålitlig

Med Healthy Me urinvägsinfektionstest kan du enkelt och snabbt upptäcka om du har urinvägsinfektion. Det här testet behöver inte tas till laboratoriet för analys - du får se resultatet på två minuter!

Testet innehåller reagenser i testområden som är fästa på en plastprovsticka. Urinvägsprov bestämmer halvkvantitativt mängden nitrit (se bakteriell inflammation) och leukocyter (vita blodkroppar som hänvisar till inflammation) i human urin.

Medigoo urinvägsinfektion är ett exakt och pålitligt test som används av yrkesverksamma, som även används på sjukhus och laboratorier.

Urinvägsinfektion och graviditet
Urinvägarna genererade graviditetsinfektioner. Urinvägsinfektion kan vara helt symptomatisk, vaginalt inflammation involverar ofta onormalt färgad och illaluktande leukorré. Urininfektioner orsakar ofta för tidig sammandragning och deras behandling under graviditeten med antibiotika är viktig. Många antibiotika är säkra under graviditeten.

Paketet innehåller: All nödvändig utrustning för ett engångstest för urinvägsinfektion. Du ser resultatet direkt med dig. Om resultatet är positivt är det lämpligt att kontakta din läkare.

CE märkt