Tester för männen

Fertilitetsspermatest (2st) RASKAUSKEIJU

Finns på lager

Pris: 36,90 3690
kvantitet: st
I 50% av fallen där par inte kan bli gravida, beror det på mannen. Med våra manliga fertilitetstest kan du ta reda på hurpass fertil du är.


Manligt fertilitetstest (spermatest) mäter koncentrationen av spermier i sperman.

Ett snabbt och pålitligt spermatest för hemmabruk till de par som önskar sig att få ett barn. Ofruktsamhet påverkar cirka 10–15 % av alla par i fruktsam ålder och 40–50 % av ofruktsamheten beror på problem i sperman. Nu är det möjligt att mäta spermieantalet och kvaliteten i din sädesvätska. Om sperman har en normal aktivitet, finns det större chanser för graviditet. Även om resultatet skulle vara negativt, betyder detta inte alltid på dåliga nyheter. I bästa fall slipper du att försöka i onödan för flera månader, och du kan söka hjälp tidigare.

Med det här testet kan man få reda på om spermieantalet räknas som normalt och sedan ta ställning till hur man vill gå vidare. Som normalt räknas ett spermieantal som ligger över 20 miljoner spermier/ml. Ett negativt resultat är under 20 miljoner spermier/ml. Men om man får ett negativt resultat kan det vara en god idé att kontakta läkare för ytterligare analys.