Lindor, sovpåsar och filtar COTTON & SWEETS

Cotton & Sweet - baby horn sovsäck, bubblegum

Finns på lager

Pris: 69,90 6990
kvantitet: st
En lugnande känsla i omfamningen av en söt bärsjal! En förtrollande vacker sovsäck för din bebis!

Beställ nu, du får snabbt hjälp för din lillas lugnande sömn.
En härlig sovpåse av babygaze, sovinpackning, som är den perfekta partnern för din lillas nattsömn! Designad med kärlek och avslutad med omsorg, ger babysömninpackningen den idealiska lösningen för en god natts sömn för din älskade bebis.

När bebisen lindas in i en mjuk famn får de njuta av dess värme och känslan av en trygg miljö. Den lugnande känslan hjälper din lilla skatt att slappna av och detta garanterar en djup och vilsam sömn.

Du kan göra babysovskyddet precis rätt för din baby med rosettlåset. Båglåset avslutar omslaget vackert. Varje gång du sveper in din bebis i en magisk sömninpackning får du en söt delad stund som du skulle vilja värna om för alltid efter andra gången.

Men det är inte allt - vår mångsidiga produkt kan förvandlas till en sovsäck och när den öppnas till en filt, en lekmatta på golvet eller en blöjbytesstation! Du kan använda den på många olika sätt efter dina behov.

Den minimalistiska liggduken är gjord av förstklassigt gasväv. Det lätta bomullstyget består av två tunna lager med en våffelstruktur som perfekt absorberar fukt och är silkesmjuk mot barnets hud.

Komplett med Hushh white noise ljudenhet - dubbel effekt för lugn babysömn. Du hittar ljudenheten Hushh här.

Storlek: 70cm x 70cm +/- 2cm

Material: 100% ekologisk bomull, tvålagers GOTS-certifierat gasväv och anti-allergisk fyllning. OEKO-TEX 100

Leveranstid: Tillverkaren levererar tillförlitligt från EU-regionen direkt till dig, leverans ca 7 arbetsdagar.