Sängar och spjälsängar

Babysäng Emil - Bermbach Handcrafted

Finns på lager

Pris: 959,00 95900
kvantitet: st
Låt ditt barn sova mjukt och naturligt i sin rottingvagga!

Leveranstiden är ca 2 veckor direkt till din dörr med DHL hemleverans
Välkommen till världen, lilla!

Babyvagga Emil är det perfekta valet för dig som letar efter en modern och vacker babysäng. Dess fantastiska metallram ser lätt ut och nästan svävande, vilket gör den till en dekorativ detalj i alla lägenheter. De små benen av mangoträ garanterar ett jämnt och skonsamt stöd av sängen på golvet.

Korgens flätning erbjuder transparens, så att den lilla får den bästa utsikten över världen omkring sig. Fast snörade läderremmar ger stabilitet, medan en tunn träbottenplatta förbinder huvudramen med diskreta skruvar till ett fint gallerverk men mycket stabil bas.

Du kan köpa en ekologisk madrass som tillbehör till den vackra vaggan, som är gjord av naturmaterial och därför passar perfekt för nyfödda och spädbarn under ett år. Överdraget är tillverkat av ekologisk ull och kan tvättas i maskin. Det finns även fuktskydd för bomull/latexmadrassen (Öko-Tex), vilket håller madrassen skyddad.

Emil spjälsäng är det perfekta valet för familjer som värdesätter stil och hållbarhet. Välkommen hem lilla!

Vaggans mått: längd: 98 cm / bredd: 56 cm / höjd: 86,5 cm

Material: rotting, vegetabiliskt garvat läder och metallben. Benens ändar är oljad ek.

Leveranstid: 2 veckor direkt till din dörr med DHL hemleverans
Anmärkningsvärd! Detta är en beställningsprodukt, ingen bytes- eller returrätt.

Mer information om tillverkaren:
Bermbach Handcrafted är ett prisbelönt varumärke som erbjuder en rad otroligt vackra och unika barnsängar som är handgjorda. Varumärkets värden lyser med beröm av hantverk, miljövänlighet och hög kvalitet. Varje Bermbach-säng är handgjord med passion och omsorg, vilket gör varje säng unik och unik. Varumärket använder endast högkvalitativa material som är miljövänliga och hållbara.