Zoocchini - träningsbyxor 3-pack, Ballerina Gals

Pris: 31,90

Valitse

kvantitet: st
Bye bye blöjor, välkommen träningsbyxor!
ZOOCCHINI torra träningsbyxor är det perfekta valet för barn som är redo att gå över från blöjor till underkläder. Dessa träningsbyxor är väldigt mjuka och sköna att ha på sig, då de är gjorda av ekologisk bomull och spandex med ett midjeband som inte stramar eller klämmer.

Byxorna har två lager av absorberande frotté som skyddar barnet från eventuella läckor. De färgglada djurfigurerna och broderierna på byxorna gör dem tilltalande för barn och uppmuntrar dem att bära dem.

ZOOCCHINI torrträningsbyxor finns i två olika storlekar, för 2-3-åriga barn som väger 11,5-15 kg och för 3-4-åriga barn som väger 14-17 kg. Paketet innehåller tre träningsbyxor, vilket gör dem till ett bekvämt val för föräldrar.

Byxans material består av 100% ekologisk bomull och insidan är 85% bomull och 15% polyester. Som tvättinstruktion rekommenderas att tvätta byxorna i 30 grader.

Bye, bye blöjor - ZOOCCHINI torra träningsbyxor hjälper barn att lära sig att bära underkläder och gå mot ett självständigt och självsäkert liv.