Nattlampor och White Noise Zazu

Zazu - White Noise-maskin Suzy för baby

Finns på lager

Pris: 29,90 2990
kvantitet: st
Ge ditt barn sömns magi med härliga ljud med denna bärbara ljuddämpare.
Vet du vad den nyfödda hemligheten är för en god sömn? Vitt brus och hjärtslagsljud! Studier har visat att dessa ljud hjälper barn att somna och slappna av. Och nu har du en bärbar ljudmaskin till ditt förfogande för att ge dessa lugnande ljud till ditt barn var du än är.

Du kan välja ett ljud från brusmaskinen från välbekanta ljud från livmodern, som hjärtslag eller vitt brus. Eller så kanske du vill skämma bort din bebis med avkopplande musik som havsvågor, loungemusik eller en vaggvisa. Brusbildaren stängs av automatiskt efter 20 minuter, men den smarta gråtsensorn slår på ljudet varje gång ditt barn gråter för att ge honom den komfort han behöver.

Bebisar behöver verkligen inte fullständig tystnad, och denna noisemaker ger dem exakt det ljud de kommer ihåg från livmodern. Shusher-ljudfunktionen efterliknar moderns blodflöde i livmodern och är en läkaretestad metod för att förhindra att bebisar gråter.

Suzy är bekvämt bärbar, så du kan ta den med dig överallt. Dess specifikationer är imponerande: 9 cm x 9 cm x 3,5 cm, barnsäkert ABS-material och LED-ljus. Du behöver bara 3 x AAA alkaliska batterier (ingår ej).

ZAZU-produkter har testats i enlighet med internationella säkerhetsföreskrifter, så du kan oroa dig för ditt barns säkerhet. Välkommen till bättre sömn och lugnare nätter med hjälp av Suzys bullerapparat!