Nattlampor och White Noise Zazu

Zazu - Sömntränare Brody the Bear

Finns på lager

Pris: 59,95 5995
kvantitet: st
Brody, den söta och gosiga sömntränaren, använder visuella färger för att lära dina barn klara dagliga rytmer: ett rött ljus betyder läggdags, ett orange ljus för att vakna upp och ett grönt ljus för att vakna upp – vilket hjälper dem att förstå dagliga rutiner på ett roligt och roligt sätt. tydligt sätt. Brody är också utrustad med en gråtsensor för att trösta dina små på natten.

Beställ nu och få Brody att hjälpa dig i din vardag inom några dagar.
Välkommen till Brodys värld, den bedårande björnen som är den perfekta sömntränaren för ditt barn. Brody kombinerar de magiska krafterna hos en nattlampa och en ljudmaskin till en användbar babys vardagshjälpare!

Vet du vad som hjälper ditt barn att sova bättre? Vitt brus och hjärtslagsljud! Brody Bear kan spela lugnande musik som vaggvisor eller vitt brus, och dessa ljud hjälper ditt barn att slappna av och somna lugnt.

Och det är inte allt – björnen Brody fungerar även som sömntränare. För små barn är tiden inte särskilt tydlig, och Brody använder visuella färger för att lära dem när det är dags att sova och när de ska gå upp. Ett rött ljus betyder att det är dags att sova, ett orange ljus betyder att det nästan är dags att vakna och ett grönt ljus betyder att det är dags att vakna. På så sätt kommer dina barn att få en bättre förståelse för de dagliga rutinerna.Brody är också utrustad med en gråtsensor för att trösta ditt barn på natten. När din bebis vaknar och gråter lyser Brody upp magen för att trösta honom i mörkret.

Tekniskt sett är Brody imponerande: tillverkad av nya polyestermaterial, använder 3 x AA alkaliska batterier (ingår ej), mäter 16 cm x 40 cm x 12 cm och har justerbar volym och ljusstyrka. Du kan även tvätta plyschen (ta bort ljudmodulen före tvätt, den är inte vattentät) för att hålla den fräsch och ren.

Sömntränaren har testats enligt internationella säkerhetsföreskrifter, så du kan vara säker på att Brody är ett säkert val för din baby. Välkommen till lugnare nätter och mildare morgnar i Brodys sällskap!