Nattlampor och White Noise Zazu

Zazu - Shally The Sparrow - projektor nattlampa med ljud

Finns på lager

Pris: 59,90 5990
kvantitet: st
Upplev den hisnande skönheten i en afrikansk solnedgång i din lillas sovrum med Shally the Sparrow, den magiska projektorn med rörliga ljus och ett 3-stegsprogram.
Zazu Shally The Sparrow - projektor nattlampa med ljud

Upplev den hisnande skönheten i en afrikansk solnedgång i din lillas sovrum med Shally the Sparrow, den magiska projektorn med rörliga ljus och ett 3-stegsprogram. Se när en fängslande orange himmel med fåglar som flyger runt i rummet fyller utrymmet och främjar produktionen av sömnhormonet melatonin.

3-stegs sömnprogram är designat för att hjälpa ditt barn utan ansträngning att glida in i drömlandet. Börja med steg 1, där projektorn visar animerad solnedgångshimmel och flygande fåglar, tillsammans med lugnande afrikansk solnedgångsljud. När ditt barn blir sömnigare sänker steg 2 animationen, med färre fåglar och mörkare rörlig himmel. Slutligen, steg 3 för ditt barn in i en fridfull dvala med icke-rörlig himmel, minimal ljusstyrka och inget ljud.

Välj mellan tre lugnande melodier, inklusive afrikansk solnedgång, hjärtslag eller vaggvisor för att förbättra läggdagsrutinen. Cry-sensorn ser också till att projektorn automatiskt slås på när ditt barn vaknar, vilket ger den komfort och förtrogenhet de behöver för att somna om.

Babyprojektorn är batteridriven, vilket gör den lätt att flytta från rum till rum och perfekt för användning på språng. Ta med dig den lugnande magin i solnedgången vart du än går och se när ditt barn glider iväg till en fridfull slummer. Beställ nu och förvandla ditt barns läggdagsrutin till ett magiskt äventyr!