Funktionella spel WIGIWAMA

Wigiwama - Regnbågslekmodul, Toffee

Finns på lager

Pris: 229,00 22900
kvantitet: st
Wigiwamas mångsidiga Rainbow-lekmodul är inte bara en leksak, det är en värld som förvandlas med hjälp av ditt barns magiska trick till en mängd olika lekplatser, slott, hyddor – bara fantasin sätter gränser. Lekmodulen har avtagbara och maskintvättbara klädslar, så det blir inget stök.
Med det sött mjuka och lätta Wigiwaman Bubblegum Collection Rainbow-leksetet kommer ditt barns fantasi att ta fart och leken förvandlas till ett oändligt färgstarkt äventyr i ditt eget rum!

Denna mångsidiga lekmodul är inte bara en leksak, det är en värld som med hjälp av ditt barns magiska trick förvandlas till en mängd olika lekplatser, slott, hyddor - bara fantasin sätter gränser. Delarna i Wigiwama Rainbow-lekmodulen kan användas för att bygga platsen för dina drömmar, och de fungerar också som mångsidiga möbler i barnrummet, som ett bord och stolar.

De vackra och lyxiga manchesterdelarna i Bubblegum Collection imponerar inte bara med sitt utseende, utan är också behagliga att ta på barnets känsliga hud. De smälter vackert in i barnrummets interiör och för med sig en touch av magi och glädje.

Wigiwama är stolt över att lekmodulen är gjord av högkvalitativ OEKO-TEX® och GRS®-certifierad manchester gjord av återvunna PET-flaskor. På så sätt kan du vara säker på att ditt barn leker ansvarsfullt och miljövänligt. Dessutom är lekmodulen designad för att göra vardagen enklare för föräldrar - dess delar är avtagbara och maskintvättbara, så att du kan njuta av bekymmerslös lek och kreativ röra.

Ge ditt barn en gåva som kommer att växa med honom och som samtidigt ger glädje och färg till varje dag. Wigiwama Bubblegum Collection Regnbågslekmodul – där lek möter en magikers touch!

Dricks!
Kombinera lekmodulen med andra produkter från Wigiwama Bubblegum Collection, som sittsäcksstolen.

Material: Ytterskal OEKO-TEX® och GRS® certifierad bred manchester, tillverkad av återvunna PET-flaskor. Fyllning: tätt iso-certifierat polyuretanskum.
Storlek: Längd 75 cm, Bredd 49 cm, Höjd 37 cm
Tvättråd: Överdrag avtagbart och maskintvättbart i 30 grader (fintvätt)

Dörrleverans!
Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
Anmärkningsvärd! Detta är en beställningsprodukt, ingen bytes- eller returrätt.