Prydnadskuddar WIGIWAMA

Wigiwama - Kulkudde Biscuit

Finns på lager

Pris: 67,00 6700
kvantitet: st
En mjuk och söt bollprydnadskudde. En mjuk, fluffig bollkudde är det perfekta valet för ett barnrum – ett sött inredningselement som inbjuder till lek och vila.
Den fängslande bollbarnkudden kommer säkerligen att få ett leende på läpparna och få igång spelet! En kudde av teddytyg är inte bara ett underbart dekorationselement för barnrummet, utan spelar också rollen som en mjuk sovkompis, vilket gör att somna ännu mer underbart.

Tillverkad av mjukt teddytyg, erbjuder denna kudde komfort och stil i ett paket, som perfekt kompletterar alla vardagsrumsinredningar. Dess lekfulla bollform möjliggör mångsidig användning och gör den till en praktisk följeslagare för lek och lätt att bära med sig på alla äventyr.

Kombinera denna supersöta bollkudde med andra produkter från samma serie, som en sittsäcksstol och en fotpall, så skapar du en sagolik enhetlig look i barnrummet. Mjukheten och fluffigheten i teddytyget gör denna kudde till mer än bara ett sovobjekt - det är en liten bit av mjukhet och glädje som fullbordar atmosfären i Barnrummet. På så sätt förvandlas varje natt till ett sagoäventyr.

Material: yttre OEKO-TEX®-certifierat mjukt teddytyg, fyllning 100 % Micro Cluster fiber - extra stoppning, lättskött, lätt, tvättbar, icke-allergen
Mått: diameter 35 cm
Tvättråd: produkten kan tvättas för hand

Dörrleverans!
Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
Anmärkningsvärd! Detta är en beställningsprodukt, ingen bytes- eller returrätt.