Beanbag stolar och pallar WIGIWAMA

Wigiwama - Barnstol Cloud Teddy Biscuit

Finns på lager

Pris: 194,00 19400
kvantitet: st
Den bedårande stolen är mer än en sittplats – det är en varm kram och en sagolig viloplats som kommer att fånga hjärtan hos både små och lite äldre.

Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
Den snygga och sött mjuka molnstolen är det perfekta sittvalet för din lilla, oavsett om det är ett barnrum eller vilket annat utrymme som helst i hemmet! Denna charmiga barnstol är inspirerad av den lätta formen av ett moln, och erbjuder ditt barn en plats där avkoppling och lugn får en ny innebörd.

Stolens sittdel är robust och stabil, vilket skapar en säker plats att sitta och leka på. Det mjuka teddytyget på stolen smeker ditt barns känsliga hud och det avtagbara och tvättbara överdraget gör underhållet av stolen enkelt, samtidigt som det förlänger dess livslängd.

Denna inbjudande molnstol är idealisk för att läsa, titta på TV och njuta av en avkopplande vistelse. Den lätta och lättflyttbara designen gör den till ett utmärkt alternativ för alla rum i hemmet. Särskild uppmärksamhet har ägnats miljövänlighet och barns säkerhet i produktens material.

Kolla även in de andra härliga produkterna i serien, som matchande sittsäcksstolar, mattor och kuddar, och skapa en hel värld av mjuka moln runt din lilla.

Material: Ytterskal: OEKO-TEX® och GRS®-certifierat ltddytyg, Fyllning: ISO-certifierat polyuretanskum. Materialets höga densitet ökar komfortens kvalitet
Storlek: Längd 60 cm / Bredd 50 cm / Höjd 50 cm
Avtagbart och handtvättbart fodral.

Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
Anmärkningsvärd! Detta är en beställningsprodukt, ingen bytes- eller returrätt.