Beanbag stolar och pallar WIGIWAMA

Wigiwama - Barnsoffa / multifunktionell möbel Settee Toffee

Finns på lager

Pris: 534,00 53400
kvantitet: st
Wigiwama-soffan är mer än en möbel – den är en källa till kreativitet och en startpunkt för barndomens äventyr! Fungerar även perfekt som gästsäng för barn!

Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
NYHET! Wigiwama Settee är en exceptionell, mångsidig multifunktionell barnmöbel som ger leken en ny dimension! Soffa är en barnsoffa som kan användas för otaliga ändamål och erbjuder oändliga möjligheter till olika lekar och avkoppling. Detta supermångsidiga underverk är inte bara praktiskt utan också extremt snyggt och smälter sömlöst in i hela hemmets interiör.

Wigiwama Settee-setet består av nio delar – två sittdynor, en stor sittdyna, två triangulära ryggkuddar, två vridkuddar som armstöd och två runda kuddar. Att kombinera dessa olika element gör det möjligt att skapa ett fort, en koja, ett torn eller ett filmbo - bara din fantasi sätter gränserna! Varje del är utrustad med avtagbara och maskintvättbara överdrag, vilket gör Sette till ett idealiskt val för vardagen för en hektisk barnfamilj. Fungerar även perfekt som gästsäng för barn!

Finns i två härliga färgkombinationer: Brown Sugar (ljusbeige) och Toffee (brun). Wigiwama-soffan är mer än en möbel – den är en källa till kreativitet och en startpunkt för barndomens äventyr!

Material: lock: OEKO-TEX® och GRS® certifierad bred manchester, tillverkad av återvunna PET-flaskor, fyllning: ISO-certifierat polyuretanskum
Storlek: Längd 136 cm / Bredd 78 cm / Höjd 46 cm
Tvättråd: Överdrag avtagbart och maskintvättbart i 30 grader (fintvätt)

Dörrleverans!
Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
Anmärkningsvärd! Detta är en beställningsprodukt, ingen bytes- eller returrätt.