Beanbag stolar och pallar WIGIWAMA

Wigiwama - Barnsäcksstol Brown Sugar

Finns på lager

Pris: 164,00 16400
kvantitet: st
Den bedårande sittsäcksstolen är mer än en sittplats – det är en varm kram och en sagolig viloplats som kommer att fånga hjärtan hos både små och lite äldre.

Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
Sätt dig ner i en mjuk sagovärld! Den söta säckstolen är ett perfekt komplement till barnrummet såväl som i hemmets alla hörn där det behövs en söt sits för minien.

Överdraget till sittsäcksstolen är tillverkat av underbart mjukt material. Stolen inbjuder dig att koppla av och fördjupa dig i den förtrollande världen av din favoritbok i slutet av en lång dag.

Den söta sittsäcksstolen är inte bara söt utan också ett miljömedvetet val. Överdraget är OEKO-TEX® och GRS®-certifierat sammet, tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket stöder hög och effektiv produktsäkerhet för barn.

Praktiskt och lätt underhåll är nyckelord för denna sittsäcksstol. Det avtagbara och maskintvätt bara överdraget gör tvätten enkel och tack vare den separata innerpåsen kan fyllningen läggas till eller tas bort efter behov. Den bedårande sittsäcksstolen är mer än en sittplats – det är en varm kram och en sagolig viloplats som kommer att fånga hjärtan hos både små och lite äldre.

Material: Yttersida: OEKO-TEX® och GRS® certifierat manchester, Inredning: 100 % STANDARD 100 OEKO-TEX® nonwoven fiber, Fyllning: 100 % expanderad polystyren
Storlek: 80 x 70 x 50cm
Avtagbara och maskintvättbara överdraget

Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
Anmärkningsvärd! Detta är en beställningsprodukt, ingen bytes- eller returrätt.