Beanbag stolar och pallar WIGIWAMA

Wigiwama - Barn månstol Brown Sugar

Finns på lager

Pris: 229,00 22900
kvantitet: st
Underbar sittkomfort - Wigiwama Moon Chair för barn. Skapa den perfekta sittställningen för dig själv och ditt barn att koppla av.
Wigiwama Moon Chair är den perfekta stolen med komfort och stil, och är en underbar och förtjusande detalj i alla rum i hemmet. Multifunktionsstolen är inte bara för att sitta, den erbjuder oöverträffad komfort och är den idealiska platsen för ditt barn att koppla av efter en lång dag på dagis eller skola, eller medan de fokuserar på äventyren i en god bok.

Tack vare sin unika design som består av tre separata delar erbjuder Moon Chair också en lekfull och engagerande byggupplevelse. Denna stol är ett idealiskt val för dig som letar efter komfort med en lekfull twist. Gör kojor och slott - eller ta en bra position för att se en film eller läsa en bok.

Dyk ner i en fascinerande bok, delta i fantasifull lek, koppla av eller till och med ta en tupplur, Moon Chair är den perfekta partnern för alla dessa.

Material:
Ytterskal: OEKO-TEX® och GRS® certifierad bred manchester, tillverkad av återvunna PET-flaskor Fyllning: ISO-certifierat polyuretanskum
Storlek: Längd 80 cm / Bredd 65 cm / Höjd 55 cm
Tvättråd: Avtagbart överdrag, överdraget kan tvättas enligt tvättråd

Dörrleverans!
Beställ produkt: leveranstid ca 1 vecka
Anmärkningsvärd! Detta är en beställningsprodukt, ingen bytes- eller returrätt.