VOKSI - Urban utdragbara dunfotpåse 0-5å

Pris: 279,00

Valitse
kvantitet: st
En dunfotpåse för frostväder.
VOKSI Urban babys utdragbara dunfotpåse för barn- och barnvagnar 0-4,5 år

VOKSI Urban fotpåse för babydun designad för det kalla klimatet i norr. Det är en fotpåse för kallt vinterväder, som är perfekt för en bebis som sover ute för tupplurar även på vintern och som flyttar långa barnvagnskörningar. Väskan använder förstklassiga naturmaterial; värmande ner och fjädrar har använts som fyllning, fuktbindande ull används i bakdelen och tyget inuti väskan är mjuk bomull.

VOKSI dunfotpåsen gör det lättare för en barnfamilj att klä på sig på vintern. Det bästa med en fotpåse är att du inte hela tiden behöver ta av och på bebisens ytterkläder, bebisen håller sig varm i väskans famn. Fotpåsen är lätt att justera för att passa ditt barn; Huvan på väskan kan dras åt för att passa och detta ger ytterligare skydd mot vind och vindbyar, dessutom kan bendelen öppnas separat från fotpåsen, så hela barnet behöver inte tas bort från väskans skydd. Väskan kommer även med en liten mjuk kudde som är avtagbar.

Vad gör VOKSI mer hållbar än andra fotpåse?
Med förlängningsbiten som följer med fotsäcken kan du öka längden på fotsäcken när ditt barn har vuxit. Samma väska passar för barnvagnar och barnvagnar, från nyfödd till 4,5 år, alltså hela tiden ditt barn ligger i barnvagn. Till en början, när förlängningsdelen inte används, kan du skjuta den över fotänden på fotpåsen för att ge extra värme till lilltårna. Urban har färdigquiltade sektioner som kan skäras upp så att vagnens säkerhetssele kan träs igenom dem.

Du kan dra nytta av den bakre delen av fotpåsen genom att använda den ensam som en kudde eller som sittunderlag. Du kan breda ut tandpåsen helt och hållet, så du kan bekvämt använda termopåsen som en mjuk lekmatta för utflykter eller bara hemma.Lämplighet: Fotpåsen passar alla barnvagnar och barnvagnar. Storlek: Längd in/utvändigt 84/88 cm, med förlängningsstycke 108/112 cm.

Använd ålder för barn upp till 0-4,5 år.

Material: insidan av termoväskan är 100% mjuk organisk bomull, fyllningen är 80% ansvarsdun och 20% fjädrar, baksidan är fylld med 100% ansvarsfull ull och överdraget är vattenavvisande, vindtätt och slitstarkt nylon. Produkten har fått Oeko-Tex-certifikat, så det finns inga skadliga ämnen i produkten och de material som används.

Tvättråd: eftersom det är en dunpåse, läs noggrant påsens tvättråd och följ dem så att påsen förblir fluffig. Täck med dunfyllning: fintvätt i 40 grader. Underdel med ullfyllning: ulltvätt i 40 grader. Torkning av dunfotpåsen underlättas genom att två eller tre tennisbollar stoppas in i torktumlaren. Med dessa klumpar sig inte dunet utan fördelas jämnare överallt i påsen.