VOKSI - Explorer babys större dunfotpåse, 5 färger

Pris: 149,00

Valitse
kvantitet: st
Större dunfotpåse för ett barn. Lämplig för bilbarnstolar och barnvagnar.
VOKSI Explorer fotpåse för babydun

Voksi Explorer babyfotpåse för babybilbarnstol, barnvagnar och barnvagnar.

Dunväskan håller barnet varmt och skyddat under höst- och vintersäsongen. Voksi Explorer är den perfekta fotpåsen för vintern för en 0-3 år gammal baby. En kombination av naturmaterial ull, dun, fjäder och mjuk bomull håller barnet varmt under kalla dagar. Move fotpåsen är designad för att passa de flesta bilbarnstolar och har även utvecklats med en snabb dragkedja.

VOKSI Explorer babys dunfotpåse är designad för det kalla nordliga klimatet. Det är en fotpåse för kallt vinterväder, som är perfekt för en bebis som sover ute för tupplurar även på vintern och som flyttar långa barnvagnskörningar. Väskan använder förstklassiga naturmaterial; värmande ner och fjädrar har använts som fyllning, fuktbindande ull används i bakdelen och tyget inuti väskan är mjuk bomull.

VOKSI dunfotpåsen gör det lättare för en barnfamilj att klä på sig på vintern. Det bästa med en fotpåse är att man inte hela tiden behöver ta av och på sig bebisens ytterkläder utan bebisen håller sig varm i väskans famn. Fotpåsen är lätt att justera för att passa ditt barn; Huvan på väskan kan dras åt för att passa och detta ger ytterligare skydd mot vind och vindbyar, dessutom kan bendelen öppnas separat från termoväskan, så hela barnet behöver inte tas bort från väskans skydd.

Du kan dra nytta av den bakre delen av fotpåsen genom att använda den ensam som en kudde eller som sittunderlag. Du kan breda ut fotsäcken helt, så du kan bekvämt använda fotsäcken som en mjuk lekmatta för utflykter eller bara hemma.

Voksi babyfotpåse har krocktestats med bakåtvända bilbarnstolar. Säker resa.

Lämplighet: Fotpåsen passar alla bilbarnstolar, barnvagnar och barnvagnar.

Storlek: längd 103-105 cm och bredd 51 cm.

Använd ålder för barn upp till 0-3 år.

Material: insidan av fotpåsen är 100 % mjuk organisk bomull, fyllningen är 80 % ansvarsdun och 20 % fjädrar, baksidan är fylld med 100 % ansvarsfull ull och överdraget är vattenavvisande, vindtätt och slitstarkt nylon. Produkten har fått Oeko-Tex-certifikat, så det finns inga skadliga ämnen i produkten och de material som används.

Tvättråd: eftersom det är en dunpåse, läs noggrant påsens tvättråd och följ dem så att påsen förblir fluffig. Täck med dunfyllning: fintvätt i 40 grader. Underdel med ullfyllning: ulltvätt i 40 grader. Torkning av dunpåsen underlättas genom att två eller tre tennisbollar skjuts in i torktumlaren. Med dessa klumpar sig inte dunet utan fördelas jämnare överallt i påsen.