VOKSI - City utdragbara dunfotpåse 0-5å

Pris: 249,90 269,00 €

Valitse
kvantitet: st
Voksi Citys förtrollande värld – en sovsäck av dun som utstrålar värme och säkerhet i små äventyrares hjärtan i höstens och vinterns snöiga landskap.
Voksi City är designad för användning från nyfödd till 5 år och erbjuder perfekt skydd och värme under alla årstider. Den här vintern och hösten dunfotpåse är full av detaljer som gör den till ett unikt och praktiskt val när barnet växer.

Dunfotpåsen är gjord av naturliga och isolerande material, som dun och fjädrar, som håller ditt barn varmt i kallt väder. BIONIC-FINISH® ECO-beläggningen gör fotpåsen naturligt vattenavvisande, vilket säkerställer att ditt barn håller sig torrt och varmt oavsett väder. Dessutom är alla Voksi City material OEKO-TEX standard 100, klass 1 certifierade, vilket är ett bevis på att produkten är säker och fri från skadliga kemikalier.

Den unika öppningen på baksidan av fotsäcken gör att fotsäcken är lätt att fästa och använda med selen till olika barnvagnar och bilstolar. Antiglidmaterial på baksidan ser till att sovsäcken sitter säkert på plats. Den medföljande förlängningen gör att fotpåsen kan användas även när barnet växer, vilket ger mer utrymme och komfort.

När din lilla behöver extra värme kan du vika en filt eller dunfylld förlängningsbit och placera den vid fotändan av fotsäcken. Huvan i huvudområdet är lätt justerbar tack vare dragsko för att passa olika väderförhållanden och barnets preferenser, vilket ger extra skydd och komfort. Den integrerade fickan på sidan av dragkedjan är ett bekvämt ställe att förvara till exempel en napp så att den alltid är inom räckhåll.

Hur skiljer sig City-fotpåsen från Urban-fotpåsen? I City fotpåsen sitter dragkedjan fram i mitten, i Urban modellen löper dragkedjan längs med sidokanterna.

Voksi City dunfotpåsen är mer än bara en praktisk utrustning – det är värme, omsorg och trygghet på vägen mot glada drömmar för små äventyrare. Välj Voksi City och ge ditt barn bästa möjliga duntäcke.

Till vem? Voksi City passar ett barn som är 0-2 år utan förlängningsstycke och med förlängningsstycke är det lämpligt för användning upp till 5 år. Uppföljaren ingår i priset.

Storlek: Längd in/utvändigt 90/100 cm, med förlängningsstycke 115/125 cm.