VOKSI - Adventure lättare dunfotpåse 0-3å, 3 nyanser

Pris: 199,00

Valitse
kvantitet: st
Voksi Adventure - bebisens lätta, vindtäta dunfotpåse som gör utomhusaktiviteter och äventyr med din bebis ännu mer underbara! Från nyfödd till 3 år - kan göras mindre med remmen som du kan använda för att justera väskan så att den blir mindre.

Passar bäst för södra Finlands vinter och kalla höst.
VOKSI - Äventyrsförkortbar fotpåse för babydun

Light Voksi Adventure fotpåse är designad för att hålla ditt barn varmt i vårens och höstens kalla vindar såväl som i minusgraderna på vintern. Du kan lita på att ditt barn kommer att sova bekvämt och säkert i Adventur fotpåsen i upp till tre år. Det är det perfekta valet för familjer som älskar att vara utomhus och vill dela naturens underverk tillsammans. Perfekt för södra Finlands vinter och kalla höst. För norra och andra kallare regioner rekommenderar vi modellen Voksi Adventure North för frostig vinter, denna lättare Adventure-modell är perfekt för vår- och höstvintrarna i dessa regioner.

Materialen i fotpåsen är jämförbara med en lätt dunjacka, och fotpåsen är så mjuk att du enkelt kan vira den runt ditt barn. Fyllningen är gjord av dun av högsta kvalitet, i förhållandet 90/10, vilket garanterar optimal värmeisolering. Adventur fotpåsen är byggd med en unik struktur som hindrar kyla från att komma in i termopåsen. Dunfibrer är utmärkta isolatorer, så kom ihåg att låta fotsäcken "andas" genom att skaka den innan användning och förvara den i ett luftigt utrymme utan kompression. Väskan kommer med en behändig kompressionsväska, vilket gör den resevänlig – väskan får plats i ett riktigt litet utrymme.

Yttertyget på Adventur fotpåsen är vindtätt och tål 3000 mm regn. Dessutom är den täckt med en BIONIC-FINISH®ECO-beläggning, vilket gör den vattenavvisande. Om regnet överraskar oss rekommenderar vi att använda ett regnskydd utomhus. Du kan också vara säker, eftersom alla Adventure-material är OEKO-TEX®standard 100, klass 1-certifierade, vilket innebär att de inte innehåller skadliga kemikalier.

Denna fotpåse är designad med ett aktivt barns behov i åtanke, eftersom den har innovativa armöppningar med dragkedja. Med dessa kan ditt barn delta i vad som händer runt omkring dem och ändå hålla sig varm i skyddet av sovsäcken. Äventyr är också mångsidigt och kan användas med olika selar. Den passar perfekt i tråg, vagnar, cykelvagnar och slädar. Kalla dagar kan du lägga till en isolerande fårullsfilt under sovsäcken i vagnen eller släden för att få extra värme.

När ditt barn växer växer sovsäcken med honom, tack vare den justerbara sladden i botten. Fotpåsen har en tvåvägsdragkedja, så att du enkelt kan kontrollera ditt barns fötter eller ge dem frisk luft efter behov. Sladden runt huvudet kan justeras efter komfort och väderförhållanden, men kom alltid ihåg att det finns tillräckligt med luft runt ditt barns huvud och övervaka deras sömn.

Adventure-fotpåsen är den perfekta följeslagaren för din bebis utomhusäventyr och erbjuder både komfort och säkerhet. Så gör dig redo att njuta av naturen tillsammans med din lilla bebis och gör den ännu mer underbar med Voksi Adventure!

Material: Yttertyg: 100% polyester, innertyg: 100% polyester, fyllning: 90% dun, 10% fjädrar.