Vanamo ringa sling - Lempi Sade

Pris: 77,00

Valitse

kvantitet: st
Liinalapsis Vanamo-ringsele erbjuder komfort för både bäraren och barnet, lämplig för användning från nyfödd till småbarn. Tillverkad i Finland av 100 % bomull, selen är mjuk, andas och lätt att knyta.

Beställ produkt 3-5 dagar - produkten är gjord speciellt för dig.
Vanamo ringsele från Liinalapsi är det perfekta valet för hektiska stunder när du snabbt behöver få din bebis i famnen. Denna ringsele är designad så att även amning kan göras enkelt och utan ansträngning. Den mångsidiga Vanamo-selen är lämplig för användning från nyfödd till småbarn.

Vanamo-ringsselen är tillverkad av diagonalt elastiskt vävt material och ger optimalt stöd och komfort för både bäraren och barnet. Selens luftiga och porösa väv gör den extra mjuk och lätt att knyta. Med en bärsele kan du bära barnet mångsidigt på framsidan, på höften eller på baksidan, så det anpassar sig efter ditt barns tillväxt och behov.

Välj rätt storlek för dig:
S-storlek: Längden på tygets kortare sida är ca 160-170 cm. Bärare storlek XS/S.
M storlek: Längden på tygets kortare sida är ca 180-190 cm. Bärare storlek M/L.
L storlek: Längden på dukens kortare sida är ca 200-210 cm. Bärare storlek XL eller större.

Genom att följa storleksrekommendationerna sträcker sig ringselens svans, det vill säga den del som hänger från ringen, något ovanför knäet. Genom att välja en kortare storlek förblir svansen kortare och med en längre storlek blir svansen längre. Den längre svansen kan användas mångsidigt, till exempel som nackstöd, extra stöd under bebisens rumpa eller som amningsskydd. Det går även att göra tvålagers ryggbindningar med den extra långa ringselen.

Funktioner:
Material: 100% bomull (Oeko-tex 100)
Densitet: 280 g/m²
Bredd: ca. 65 cm
Anpassningsbar och andas
Lämplig från baby till toddler

Tillsammans med beställningen får du ett instruktionshäfte på finska som innehåller bildanvisningar, t.ex. för kors-, höft- och ryggbindning. Liinalapsis Vanamo-ringsele erbjuder säkerhet och komfort för både bäraren och bäraren, vilket gör vardagliga stunder ännu smidigare och närmare.

Leveranstid: 3-5 dagar - beställ produkt. Produkten är gjord speciellt för dig.

Tillverkad i Finland