Funktionella spel JUPIDUU

Utomhus jumpspot trampolin

Finns på lager

Pris: 349,90 34990
kvantitet: st
Gör din bakgård till äventyrets centrum med Jumpspot utomhusstudsmatta och lägg till en touch av glädje och rörelse till varje dag!
Perfekt för utomhusspel och sport med Jupiduu Outdoor Jumpspot utomhusstudsmatta! Denna innovativa studsmatta erbjuder obegränsat nöje utan ett störande skyddsnät. Hoppa upp, ner och kör över - Jumpspot ger lekfullhet och rörelse till din bakgård.

Utomhusstudsmattan är mångsidig och praktisk. Mammor och pappor kan andas ut, eftersom den uppblåsbara Jumpspot är designad för att flyttas. Du kan placera den var som helst på din bakgård, precis där leken är som bäst, inte där gräsmattan behöver klippas. Detta gör den till det perfekta valet för familjer som värdesätter flexibilitet och användarvänlighet.

Utomhusstudsmattan är kompakt och lätt att förvara. När vintersäsongen närmar sig är Jumpspot lätt att fälla ihop tätt, så den tar liten plats i lagret. När våren kommer är den åter redo att bjuda på glädje och rörelse utomhus.
  • Uppblåsbar och rörlig: Placera studsmattan var som helst på gården enkelt.
  • Utan störande nätverk: Frihet att hoppa och leka utan hinder.
  • Lätt att förvara: Vikas ihop för vinterförvaring.
Låt barnen njuta av utomhusspel och motion med Jupiduu Outdoor Jumpspot utomhusstudsmatta. Gör din bakgård till centrum för ett äventyr och lägg till en touch av glädje och rörelse till varje dag!