Hemdoppler och ultraljudsgel ANGELSOUNDS

Ultraljudsmonitor JPD-100E

Finns på lager

Pris: 69,90 6990
kvantitet: st
Hemdopplerapparater du kan följa barnets hjärtslag, rörelser och sparkar och till och med höra när barnet har hicka i cirka graviditetsvecka 12 och framåt.
En smal lyssnande del hjälper till att hitta ett foster på ett mycket tidigt stadium. Kompakt och lätt att använda, ljus LCD-skärm.

Vi har en äkta, original doppler!
Enheten har 6 månaders garanti. CE-märkt och ISO-godkänt.
-----------------------------------------------------------------------------------

Jumper JPD-100E homedoppler är exakt samma som den som används av barnhälsocenter. Det låter dig höra genom dina magar barnets hjärtan, rörelser, sparkar och till och med hicka från veckans graviditet 12. Enheten är helt säker; CE-märkt.

Jumper JPD-100E Home Doppler-enheten låter dig se ditt barns hjärtfrekvens (räknas antalet träffar) och behöver inte några hörlurar alls - hela familjen hör pipen från den inbyggda högtalaren. Jumper JPD-100E Home Doppler är elegant, kompakt och lätt att använda. Klar för användning omedelbart! Den del av enhetsomvandlaren som förflyttas av magen för att söka efter fosterhjärtor är smal och hämtar därför lätt puls från fostret från olika vinklar.

Enheten beräknar och visar fostrets hjärtfrekvens på LCD-skärmen på två sätt - realtid eller genomsnittlig räkning. Dopplerens ljudutgång kan anslutas till headsetet eller till en dator för pulsinspelning.

Paketet innehåller
  • Angelsounds JPD-100E Doppler
  • Högtalare, hörlursuttag och förmåga att spela in puls, till exempel på en dator
  • Uppladdningsbara batterier (9.6V uppladdningsbara batterier)
  • laddningsadapter
  • instruktioner på engelska
Enheten går i mer än 12 timmar efter att batterierna är helt laddade. Enheten behöver fungera som ultraljudsgel.

Säkerhet: CE-godkänd
Garantiperiod: 6 månader.
Ursprungsland: Kina