Nattlampor och White Noise YOGASLEEP

Travel Mini White Noise med nattlampa | Yogasleep

Finns på lager

Pris: 45,90 4590
kvantitet: st
YogaSleep Travel Mini white noise-högtalaren är ett kraftfullt verktyg för att hitta ditt barns sömnrytm och hjälper din bebis somna snabbt samtidigt som den minimerar ljuden som stör din bebis sömn i omvärlden.
YogaSleep Travel Mini white noise-högtalaren är ett kraftfullt verktyg för att hitta ditt barns sömnrytm och hjälper din bebis somna snabbt samtidigt som den minimerar ljuden som stör din bebis sömn i omvärlden. Högtalaren gör ett kontinuerligt, lugnande ljud som hjälper barnet att sova genom att efterlikna livmoderns ljud. Travel Mini har även en nattlampa med tre olika grader. Ljuset är mjukt och stödjer melatoninproduktionen och stör därmed inte sömnen.

När barnet sover kommer vitt brus att fungera hela natten eller tuppluren. Travel mini white noise-högtalaren spelar sex lugnande ljud och högtalaren är elegant och kompakt - den får plats i din handflata.

Enheten spelar ljud hela natten (6-8 timmar) på en enda laddning och kan enkelt laddas när du är på språng med den medföljande USB-kabeln. Du kan välja mellan sex olika ljud: vitt brus, brunt brus, Yogasleeps egen röst eller fläkt Dohm, milda vågor, åska eller Solinas lugnande vatten. Resehögtalaren får enkelt plats i vårdväska och ryggsäck, och kommer med en barnsäker hållare som är enkel att fästa på en barnvagn, bilbarnstol eller spjälsäng.

Ladda din enhet: Travel minihögtalaren laddas med den medföljande USB-kabeln, så att du enkelt kan ladda den när du är på språng. Enheten fungerar över natten på en enda laddning.

VÄNLIGEN NOTERA! För att säkerställa korrekt funktion under lång tid, se till att stänga av ljudenheten och koppla ur den var 14:e dag. Annars kan enheten uppleva ett tillfälligt överbelastningstillstånd som kallas "låsläge" och enhetens batteri kommer att fastna. Om du behöver "kontinuerligt" ljud rekommenderar vi en NOD- eller Dreamcenter-modell som körs på nätström.

Läs nedan vad som är rätt typ av laddare för att din enhet ska hålla länge. Och vad ska man göra om enheten visar "låsläge".

Vilken typ av laddare ska jag använda för att ladda min Travel mini?
Travel Mini är klassad med en 5VDC / 1A-kontakt A för laddaren. När du laddar enheten med fel typ av laddare kan enheten plötsligt sluta fungera senare och inte slås på. Lösningen på problemet finns i rätt sorts laddare och vi rekommenderar att du omgående provar datorns USB-port som ofta hjälper till med laddningsproblemet. Ladda inte enheten med andra kablar än den som medföljer enheten och rätt laddare. Att använda en laddningssladd som inte är avsedd för användning med bullerenheter kan skada enheten - vi kommer inte att ersätta enheter som slutar fungera med felaktiga laddare. Ladda INTE enheten med följande laddare:
  • iPhone-strömförsörjning: Den enda fungerande iPhone-strömförsörjningen är den äldre 5W Apple-strömförsörjningen - iPhone 11 och äldre.
  • USB-portar för dator/bärbar dator: Eftersom din dators USB-port kan gå in i viloläge kommer detta att förhindra att din ljudenhet laddas effektivt. Vi rekommenderar att du använder det här alternativet när väggladdaren inte är tillgänglig.
Enheten fortsätter att nynna och knapparna fungerar inte?
Om enheten går in i det så kallade "låsläget", koppla bort enheten från elnätet, låt enheten nynna tills batteriet är slut (detta kan ta flera dagar). Enheten kommer att börja fungera normalt när batteriet är urladdat och enheten är ordentligt laddad. Ljudenheterna Hush, Travel Mini och Pocket Baby Soother är designade för resor och måste stängas av och kopplas ur var 14:e dag. Om enheten inte är avstängd och urkopplad kan den gå in i "låsläge" eller påverka enhetens prestanda.