BÖCKER & DVD

Trätextballong, Hello world

Finns på lager

Pris: 14,90 1490
kvantitet: st
Den bedårande textballongen i trä är det perfekta sättet att fånga ditt barns första ögonblick på foton och elegant inreda sitt rum som ett minne av dessa speciella ögonblick. Den högkvalitativa designade och vackert färdiga ballongdekorationen är ett blickfång i varje foto och ett sött tillskott till barnets utrymme.
 
Textballong i trä, Hello World

Gör ditt barns första fotograferingsögonblick oförglömliga med denna vackra textballong i trä. Den unika dekorationen är designad speciellt för föräldrar och fotografer som vill fånga sitt barns söta ögonblick i en unik stil. Det högkvalitativa trämaterialet och den noggrant utformade ballongdesignen gör denna dekoration till ett blickfång i varje foto.

Efter att fotograferingen är över kommer träballongdekorationen inte bara att vara en tillfällig användningsartikel, utan den kan dekorera bebisens rum på väggen eller på en hylla som ett evigt minne av dessa speciella ögonblick.

En vacker detalj är det perfekta sättet att lägga till personlighet till ditt barns utrymme och alltid påminna dig om kärleken som omger honom.

Mått: höjd 15 cm
Material: Trä
Paketet innehåller: 1 st fotograferingspropp träballong