Nappar och bitringar

Tommee Tippee - Bröstliknande napp 0-6mån, 2pack

Finns på lager

Pris: 15,90 1590
kvantitet: st
Tommee Tippee bröstliknande napp som känns och sträcker sig precis som hud, så den känns omisskännligt mycket som mammas riktiga bröst.
Sugreflexen hjälper till att lugna bebisar, och alla föräldrar vet att det inte finns något underbarare än en lugn och nöjd bebis. När mammas bröst inte är tillgängligt är vår bröstliknande napp det näst bästa för barnet att haka fast vid mellan matningarna.

Tillverkad av supermjukt silikon, nappen känns, rör sig, flexar och sträcker sig precis som hud, så den känns omisskännligt mycket som mammas riktiga bröst.

Den naturliga känslan och flexibiliteten hos den bröstformade nappen, inspirerad av den prisbelönta Closer to Nature-nappen, erbjuder ett lugnande alternativ till traditionella nappar. - minskar trycket på barnets utvecklande tänder och tandkött tack vare den öppna nappdelen. - den symmetriska delen av nappen är alltid rätt placerad i barnets mun. - det bröstformade nappskyddet kröker sig bort från barnets ansikte och ger utmärkt ventilation och extra luftflöde, och förhindrar ansamling av fukt, vilket hjälper till att skydda barnets känsliga hud från irritation.

BPA-fri och lätt att rengöra - bara att lägga i sterilisatorn, diska för hand eller i diskmaskin.

Vi rekommenderar att du byter napp varje månad och alltid vid första tecken på skada eller svaghet.

NOTERA! Vi rekommenderar att du inte använder en långvarig napp i mer än 24 månader och att du slutar använda napp när ditt barn är över 36 månader.