Tand och lockbox, sköldpaddor

Pris: 48,90

Valitse

kvantitet: st
Vackert graverade tand & lockar presentset är den perfekta presenten för alla tillfällen.
Babyskatternas underbara värld! Vacker silverpläterad mjölktand och hårlås - en perfekt presentidé till en nyfödd och blivande mamma som vill fånga sin bebis första skatter på ett rörande sätt.

Dessa unika förvaringslådor är speciellt designade för snygg förvaring av barnets första tand och hårlås. Tack vare den silverpläterade ytan glittrar de vackert och ger en touch av elegans till bebisens vardagsminnen. Varje tand och hårlock som får plats i lådan är en del av barnets tillväxthistoria, som bevaras vackert och tidlöst i lådan.

Det är möjligt att gravera barnets namn, födelsedatum eller ett kort personligt meddelande på botten av förvaringslådan för att göra det ännu mer personligt. Innerytan är avslutad med ett mjukt och lyxigt tyg som smeker ömtåliga skatter och ger dem den förvaringsplats de förtjänar.

Gör babyminnen eviga och mer sentimentala med dessa underbara silverpläterade förvaringslådor. De är inte bara praktiska, utan också vackra dekorationer som kan bli värdefulla familjearv. Låt oss skapa minnen tillsammans som varar livet ut - beställ nu och ge ditt barns berättelse en värdefull start!

Storlek: 3 x 6 x 8 cm (H x B x D)
Material: silverpläterad
Skötselråd: Torka av med en fuktig trasa, torka trasan väl från vatten före avtorkning, så att inget vatten blir kvar på den silverpläterade ytan.