T-shirt för föräldrar med egen text, S-5XL svart

Pris: 29,90

Valitse

kvantitet: st
Gör dig redo att glänsa tillsammans med ditt barn i matchande t-shirts, fulla av leenden och delade äventyr.
Speltröja för föräldrar med egen text och nummer, svart

Är du och din lilla redo att glänsa tillsammans? Nu är det möjligt med spelt-shirts med dina egna namn!

Speltröja för en förälder - en perfekt kombinationsprodukt med en spelt-shirt för barn och en lekskjorta för baby. Önskad text/namn och nummer trycks på vuxens t-shirt - den perfekta tröjan för ditt lag. Smidig och mjuk t-shirt med förstärkta axelsömmar. Skjortan är gjord av högkvalitativ bomull och kan tvättas i 60 grader.

Dessa t-shirts gör dig till ett lag som inte kan förlora. Föreställ dig situationen: du kliver ut på planen tillsammans eller tillbringar en avkopplande stund på din bakgård, och du har på dig identiska t-shirts med dina egna namn. Det är som att visa världen att du är en oslagbar duo!

Delade spel-t-shirts skapar inte bara en känsla av samhörighet, utan ger också en rolig och minnesvärd stund tillsammans. Föreställ dig roliga foton och leenden när ni delar liknande t-shirts och skapar fantastiska minnen tillsammans.

Gör detta vid beställning
Ange önskad text/namn och spelnummer i textfältet. Om du beställer flera t-shirts med olika namn och spelnummer, ange namn och spelnummer i följd i textfältet.

Material: 100% ringspunnen kammad bomull

Storlekar: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

I priset ingår: 1 t-shirt med önskat namn och spelnummer.

Leveranstid: Några arbetsdagar för tryckning, varefter produkten postas.

Tillverkningsland: Finskt handgjort tryck