Utomhus spel SwimFin

SwimFin - flyta - pastel purple

Finns på lager

Pris: 41,90 4190
kvantitet: st
Swimfin Hajfenan för barn som lär sig simma, ett säkerhetssimhjälpmedel och flytanordning.
Hajfenan för barn som lär sig simma, ett säkerhetssimhjälpmedel och flytanordning.

Den innovativa och unika designen hos SwimFin, hajfenan för barn som lär sig simma, säkerställer att din lilla hajs vattenförtroende snabbt förbättras. SwimFin är ett vertikalt simhjälpmedel som bärs på ryggen, vilket ger armarna och kroppen total rörelsefrihet i vattnet. Att bära SwimFin, ett val för barns simhjälp, hjälper simmare att inta en mer naturlig simställning som hjälper till att erövra vattensvängningar på nolltid.

SwimFin är FINTASTISK för inlärningssimmare men är också ett användbart simhjälpmedel för äldre simmare som arbetar med alla fyra simslagen. SwimFin fungerar för alla åldrar och förmågor och anpassas för att passa alla storlekar med två elastiska kardborreband. Säker för åldrarna 18 månader och uppåt och när de sitter ordentligt, kommer SwimFin inte att glida av eller tippa simmare framåt eller bakåt.

Detta toppmoderna simhjälpmedel kommer i 8 fina färger, som säkerligen passar alla familjer som vill bygga självförtroende för simningen! Varför inte hjälpa din lilla "haj" att sticka ut vid poolen, stranden eller havet och få plaskande!