Love to Dream - ljus nattklänning 1Tog

Pris: 48,50

Valitse

kvantitet: st
Love To Dream sovkläder passar ditt barn som sömnkläder, romper och resedräkt. Nattkläder kan användas som en sväng, eller så kan du släppa en eller båda händerna genom att byta vingarna till ärmarna som medföljer sömnkläderna. Mångsidig i ditt barns vardag.
Love To Dream Swaddle Up sovkläder fungerar som en baby i din vardag som baby sömnkläder, romper och resedräkt. Nattkläder kan användas som en sväng, eller så kan du släppa en eller båda händerna genom att byta vingarna till ärmarna som följer med sömnkläderna.

Nattkläder inkluderar vingar som är bekanta från Swaddle Up Orginal swaddle och dragkedja ärmar. Det är en bra idé att byta från en svänga till en sovdräkt precis innan barnet lär sig att vända på magen och ryggen så att barnets händer är fria att vända sig. Nattkläder finns med antingen en eller båda händerna låsta med patenterade och lättanvända blixtlås på vingarna. Detta säkerställer att ditt barns sömnrutin inte störs när du rör dig bort från omslaget ett steg åt gången. Swaddle UP ™ sömnkläder kan användas som en Swaddle UP ™ ORIGINAL swaddle tills ditt barn är redo för övergången. Med båda vingarna avlägsnade finns det många sätt att använda Swaddle UP ™ sömnkläder.

Välj rätt storlek för ditt barn:
M storlek 68 cm | 3-6 månader | 6-8,5 kg
L storlek 76 cm | 6-9 månader | 8,5-11 kg

Nattkläder Tjocklek: 1.0 Tog