Nattlampor och White Noise WHISBEAR

Surrande björnen - Humming Bear, citron| WHISBEAR

Finns inte i lager

Pris: 62,49 6249

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

En mjuk sötma, en bullerbjörn, The Humming Bear hjälper ett barn att somna med hjälp av ett rosa ljud. Buller i björnens gråtsensor som gör att enheten kan upptäcka barnets gråt, vokalisering och rörelse och starta om ljudet.
Den surrande sensoriska björnen är handgjord av mjuka, certifierade textilier av högsta kvalitet. Kontrasterande textilier och prasslande element i tassar och öron stöder sensorisk utveckling. Tack vare magneterna som säkert sys i tassarna kan leksaken fästas i de flesta sängar.

CRYsensor är en smart enhet vi installerade inuti björnen. Den upptäcker automatiskt gråt och efter 40 minuters rosa brus minskar den försiktigt ljudvolymen och växlar till standby-läge. Om barnet börjar gråta igen, upptäcker Whisbear det automatiskt och slår på de närmaste 20 minuterna. Du kan slå på och stänga av enheten manuellt. Enheten kan manövreras med bara en knapp. Det rosa bruset filtrerar bort miljöbuller och dess volym kan justeras manuellt.

Whisbear-produkter var de första surrande leksakerna i Polen och fick det officiella godkännandet av Instytut Matki i Dziecka för barn med sömnproblem. Institutet verifierar produkter för allmän säkerhet, hälsa och utveckling.

Whisbear's surrande leksaker är ditt barns första vänner och finns kvar i flera år. De hjälper föräldrar att lugna spädbarn att sova, så de är det bästa valet för layetgåvor. Vi är säkra på den högsta kvaliteten vi erbjuder, så Whisbear-produkter levereras med livstidsgaranti.Viktig:
Tvätta först efter att du har tagit bort den rosa ljudanordningen.
Whisbear® kräver 3 AAA-batterier för att fungera. För säkerhetsåtgärder ingår inte batterierna.

Mått:
Humming sensorisk björn: 34 × 13,5 cm
Rosa ljudanordning: 7 × 2,3 cm
Förpackning: bredd 35 cm; höjd 13 cm; djup 23 cm