Andra testprodukter

Streptokocker A hemtest

Finns på lager

Pris: 14,90 1490
kvantitet: st
Ett snabbt och pålitligt hemtest för att upptäcka Streptococcus A-bakterier i ett svalgprov erbjuder en snabb lösning för att ta reda på orsaken till symtomen hemma.
Streptococcus A hemtest - angina

Det lättanvända hemtestet är utformat för att upptäcka Streptococcus A-bakterier i ett svalgprov taget från baksidan av halsen. Resultatet är klart på bara fem minuter, vilket sparar tid och hjälper till att starta behandlingen snabbt.

Streptococcus A-bakterier är en vanlig orsak till febril faryngeal infektion som kärlkramp. Det kan också vara orsaken till andra infektioner som vattkoppor, impetigo, perianal dermatit och rosacea. Med detta test kan du snabbt avgöra om Streptococcus A-bakterier är orsaken till dina symtom, vilket hjälper din läkare att avgöra lämplig behandling.

Paketet innehåller allt som behövs för att utföra testet. Testkassett, extraktionsrör, teststicka, provglas och buffertlösningar A och B ingår i förpackningen. Användningsinstruktioner hjälper dig att använda testet korrekt och säkerställa korrekta resultat.

Ett snabbt och tillförlitligt test för att upptäcka Streptococcus A-bakterier i ett halsprov är ett viktigt verktyg för vårdpersonal och för hemmabruk. Det erbjuder ett enkelt och effektivt sätt att snabbt och pålitligt ta reda på förekomsten av Streptococcus A-bakterier, så att rätt behandling kan påbörjas i tid.