Lindor, sovpåsar och filtar snuggle hunny

Snuggle Hunny swaddle och hatt - Roar

Finns på lager

Pris: 39,90 3990
kvantitet: st
Den unika Snuggle Hunny swaddle och knuten mössa som värmer den lillas huvud.
Snuggle Hunny swaddle tar ditt barns sömnkvalitet till en ny nivå tack vare dess unika mjuka kramfunktion. Snuggle Hunny swaddle skapar känslan av en trygg och varm omfamning för barnet, vilket hjälper honom att sova lugnt och utan onödiga uppvaknanden. Glöm hello-reflexen, eftersom Snuggle Hunny-svampen håller ditt barn under en behaglig sömn.

Snuggle Hunny är tillverkad av ekologisk bomull, som erbjuder optimal fuktöverföring och lämplig elasticitet. Svepseln ger barnet ett kramliknande tryck som lugnar honom att sova. Du kan lita på att Snuggle Hunny är gjord med omsorg i Australien och erbjuder din bebis bästa möjliga kvalitet.

En mjuk babyknuten mössa medföljer swaddle. Det mesta av värmen avdunstar genom barnets huvud. Det är därför det är viktigt att mössan skyddar den lilles huvud.

Storlek: Lämplig för nyfödda och spädbarn som väger 2,5 kg till 6 kg, d.v.s. upp till 3 månader. Kom ihåg att när barnet lär sig att vända sig är det dags att lämna händerna utanför lindans ärmar.

Så här använder du: Samla ihop lindan och börja vid fötterna, skjut upp den på bebisens kropp tills den når bebisens axlar. Våra Snuggle swaddles har tillräckligt med utrymme för ditt barn att röra sig bekvämt utan att begränsa bäckenets rörelser. Anmärkningsvärd! Om du märker att lindan rör sig mot ansiktet, i så fall är lindan för lång/stor på din bebis, gör en knut längst ner på lindan för att korta den till lämplig storlek.

Material: andas, flexibel och mjuk 95% ekologisk bomull / 5% elastan

Tvättråd: Tvätta lindan i kallt vatten och undvik torktumling.

Swadde är ingen leksak. Får endast användas under uppsikt av vuxen. Ta av hatten när du lägger barnet i sömn.

Ge ditt barn den bästa sömnen och tryggheten med Snuggle Hunny linda. Beställ din idag och ge din bebis bästa möjliga sömn!