Amningskuddar | Skötbädd

Skötunderlägg, vildmark

Finns på lager

Pris: 39,90 3990
kvantitet: st
Bebisens eget magiska land - en mjuk amningsmatta för stunder av vård.
En mjuk och söt skötbädd som ger barnet ett leende varje gång en blöja byts! Babyvård är full av ömhet och omsorg, och denna skötbädd är designad för att erbjuda både praktisk och komfort till babyfamiljen.

Skötunderlaget är som ett litet underland som skapar en trygg och mjuk plats för att byta om eller klä på bebisen. Den skonsamma ytan på basen är designad för en babys känsliga hud - den känns behaglig på din babys hud och håller honom nöjd under hela bytet.

Glöm mindre skador eller smuts, skötbädden är tillverkad av slitstarkt material som är lätt att hålla rent och snyggt. Du kan lita på att den här skötbädden är byggd för att klara alla bytesäventyr – oavsett om det är en överraskningsbajs eller kiss. För dessa överraskningar när föräldrar inte får en varning.

Skötunderlagets utformning är inte bara begränsad till det praktiska utan är också ett snyggt tillskott till rummets inredning. Dess mjuka färgschema och söta mönster ger en mild atmosfär till alla miljöer. Du kan placera en mjuk dyna vid blöjbytarstationen eller ovanpå byrån, och den smälter sömlöst in i rummets utseende.

Skapa ett speciellt ögonblick för din bebis och dig själv vid varje byte med denna skötbädd, som kombinerar praktiskt och sött på det perfekta sättet. Skäm bort dig i babyvård med kärlek och glädje - vår skötbädd gör den ännu mer underbar!