Bröstpumpar LANSINOH

Lansinoh Single Elektrisk 2in1 Bröstpump

Finns på lager

Pris: 180,90 18090
kvantitet: st

Lansinoh 2in1 Double Breast Pump är kraftfull - med dubbelpump får du mer mjölk på kortare tid. Bröstpumpen är konstruerad för att vara hygienisk, mjölken går inte in i badkaren, så det behöver inte rengöras

Lätt och kraftfull dubbelbröstpump

Lansinoh 2in1 Double Breast Pump är kraftfull - med dubbelpump får du mer mjölk på kortare tid. Bröstpumpen är konstruerad för att vara hygienisk, mjölken går inte in i badkaren, så det behöver inte rengöras. Du kan använda bröstpumpen med en eller två badkar beroende på situationen. En stor LCD-skärm på bröstpumpen som enkelt styr funktionerna. Skärmen visas också på natten.

Dubbelbröstpumpen har tre pumprytmer - tre individuella och effektiva alternativ som efterliknar barnets naturliga lymfkörtel. Pumpen har en justerbar sugkraft som du enkelt kan anpassa till din egen pumprytm; maximal mjölkutbyte mot komfort. Justerbar 2-fasssugningsfas 1 (stimulering): Snabb rytm stimulerar och startar mjölkflödet; Steg 2 (sugfas): Sakta och effektivare sugmjölk mjölkar försiktigt.

Inkluderat i förpackningen finns två flaskstativ som förhindrar att mjölken spolas från flaskorna och ComfortFit ™ bröstkudden som är mjukt och bekvämt mot bröstet (2 trattstorlekar ingår).

BPA och BPS gratis

Verktyg: Både AC och batteridriven - 6 AA-batterier (ingår ej)