Mamma-Barn -smycken ILADO Paris

Rose Quartz Mor-Dotter Armband Duo

Finns på lager

Pris: 52,90 5290
kvantitet: st
Det vackra rosékvartsarmbandet för mamma och barn är mer än bara ett smycke – det är en symbol för det dyrbara, unika och universella bandet mellan en mamma och hennes barn.

Symboliken med rosenkvarts är stark: den representerar kraften i kärlek och anslutning, samtidigt som den skapar balans och frid.
Låt kärlek och ömhet flöda mellan mor och barn med dessa fantastiska rosékvartsarmband. Rosenkvarts, den där oändligt mjuka och milda stenen, sprider en lugnande energi runt den och fyller hjärtan med värme och godhet.

Ett vackert armbandsset är mer än bara ett smycke – det är en metafor för det dyrbara, unika och universella bandet mellan en mamma och hennes barn. Symboliken med rosenkvarts är stark: den representerar kraften i kärlek och anslutning, samtidigt som den skapar balans och frid.

Varje armband återspeglar moderskapets skönhet och ett barns oskyldiga närvaro. Den subtila rosa nyansen av rosékvarts framkallar en mild värme som är som en omfamning mellan mor och barn.

Stenen är inte bara vacker utan också kraftfull, vilket stärker detta speciella band som blomstrar mellan mor och barn. Ge dessa vackra rosékvarts Duo-armband i present till en mamma som förtjänar det bästa. Det är en påminnelse om att kärlek är en tidlös och kraftfull kraft som binder samman mammas och barns hjärtan för alltid. Skydda, stärk och fira detta unika band genom skönhet och mening med dessa fantastiska armband.