Nattlampor och White Noise YOGASLEEP

Pocket Baby white noise Pingvin | Yogasleep

Finns inte i lager

Pris: 41,90 4190

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

YogaSleep Pocket Baby White Noise vita ljudhögtalare är ett kraftfullt verktyg för att hitta ditt barns sömnrytm och hjälper ditt barn att somna snabbt och samtidigt minimera ljud som stör ditt barns sömn i omvärlden.
YogaSleep Pocket Baby vita ljudhögtalare är ett kraftfullt verktyg för att hitta ditt barns sömnrytm och hjälper ditt barn att somna snabbt och samtidigt minimera ljud som stör ditt barns sömn i omvärlden. Högtalaren gör ett kontinuerligt, lugnande ljud som hjälper barnet att sova genom att efterlikna livmoderns ljud.

När barnet sover, fungerar vitt buller hela natten eller tupplur. Pocket Baby vita ljudhögtalare spelar sex lugnande ljud och högtalaren är i form av ett sött djur. Dess silikonfodral för mat är lätt att hålla ren - koppla ur och tvätta maskinen.

Enheten spelar upp ljud hela natten (6-8 timmar) på en enda laddning och kan enkelt laddas när du är på språng med den medföljande USB-kabeln. Du kan välja mellan sex olika ljud: vitt brus (white noise), brunt brus, Yogasleeps egen röst eller fläkt Dohm-röst, milda vågor, Twinkle blinkande stjärna och sömnsång (Lullaby). Du kan sätta en timer efter vilken bullret stängs av. Timer gånger 30.60 och 120min.
Fackhögtalaren passar enkelt i en vårdväska och ryggsäck och levereras med en barnsäker hållare som är lätt att fästa på barnvagn, bilbarnstol eller barnsäng.

Ladda enheten: Pocket Baby-högtalaren laddas med den medföljande USB-kabeln så att du enkelt kan ladda den när du är på språng. Enheten fungerar över natten (6-8 timmar) på en enda laddning.