Lekmattor och mobiler

Play&Go Lekmatta Organic soft Bloom, Tawny Brown

Finns på lager

Pris: 129,90 12990
kvantitet: st
Play&Go Bloom mjuk lekmatta. Kanterna på mattan kan bekvämt höjas för att öka säkerheten för små bebisar eller sänkas när leken är i full gång.
Play&Go Bloom mjuk lekmatta - den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för barnfamiljer! Den mångsidiga lekmattan är noggrant designad och erbjuder ditt barn en säker och bekväm lekmiljö.

Den quiltade och vadderade ytan på Bloom-lekmattan gör den underbart mjuk. Kanterna på mattan kan bekvämt höjas för att öka säkerheten för små bebisar eller sänkas när leken är i full gång. På så sätt anpassar sig mattan lätt till olika situationer och behov.

Mattan är gjord av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull och fylld med polyester gjord av återvunna plastflaskor, Bloom är ett miljövänligt val. Dess mjuka kronblad skyddar den lilla bebisen, ökar känslan av trygghet och erbjuder en mysig plats att leka och rulla på magen.

Den avtagbara och justerbara bärremmen som följer med mattan gör den till en bekväm följeslagare för resor och semester. Dessutom är dragsnöret som används i Soft - pla-mattor säkert gömt borta från barnets räckhåll, vilket förhindrar risken för intrassling.

Play&Go Bloom är inte bara en lekmatta – det är också en effektiv förvaringslösning för leksaker. När lekarna är över förvandlas mattan till en behändig väska på ett ögonblick, när leksakerna samlas i mitten av mattan och dras åt av snören. Denna enkla och snygga lösning gör vardagen enklare för varje barnfamilj, och håller leksaker prydligt organiserade för nästa lekstund. Play&Go Bloom är det perfekta valet för dig som värdesätter funktionalitet, säkerhet och snygg design mitt i leken.

Åldersrekommendation: 0-3 år
Storlek: upphöjda kronblad 76cm, vilket gör höjden 27cm. 130 cm vid öppning. Tjocklek +-5cm

Tvättråd: Maskintvätt med ett skonsamt program, ingen blekning eller torktumling. Genom att stryka återställer du produktens mjukhet
Material: GOTS-certifierad bomull och polyester tillverkad av återvunna plastflaskor (fyllning)