Lekmattor och mobiler

Play&Go lekmatta/ leksaksväska Organic Soft, Tawny Brown

Finns på lager

Pris: 74,90 7490
kvantitet: st
Handy Play&Go Organic Mjuk lekmatta som förvandlas till en praktisk leksaksväska! Installera vagnen på körhandtaget så kan du transportera leksakerna till besök eller till och med till stranden.
Den bedårande quiltade och vadderade Play&Go Organic Soft lekmattan, som inte bara är en lekmatta - det är en magiker som förvandlas till en praktisk leksaksväska! Tack vare sin mjukhet fungerar Play & Go Organic Soft även utmärkt som lekmatta för barn.
  • Produkten inkluderar avtagbara och justerbara bärremmar som även kan monteras på vagnens push bar.
  • Dragsko har en egen skyddsväska så att barnet inte kan trassla in sig i dem.
Öppna leksaksväskan och världen förvandlas omedelbart till ett lekparadis. På lekmattan kan barnet bygga legostäder, vila på strandsanden eller fördjupa sig i sällskap med söta mjukisleksaker. I slutet av spelet är det bara att dra åt snören, så försvinner leksakerna magiskt in i mitten av lekmattan. Play & Go förvandlas till en snygg säck på ett ögonblick, som håller leksaker organiserade i väntan på nästa lekstund. Sluta snubbla över leksaker som ligger runt omkring - denna leksaksförvaringsväska tar hand om renlighet utan ansträngning.

Välj din favorit bland de underbara nyanserna och låt Play & Go-lekmattan ge en touch av glädje och färg till barnrummet eller vardagsrummet.

Åldersrekommendation: 0-3 år
Diameter: 120 cm

Material: GOTS-certifierad bomull och polyester tillverkad av återvunna plastflaskor (fyllning)
Tvättråd: Maskintvätt med fintvättprogram, ingen blekning eller maskintorkning. Genom att stryka återställer du produktens mjukhet.